Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Barcelona, negocieri cu un atacant crescut la Real Madrid! Xavi îl vrea

Surpriză! Barcelona, negocieri cu un atacant crescut la Real Madrid! Xavi îl vrea

FC Barcelona

Comentarii

Alvaro Morata (29 de ani), atacantul lui Juventus, e alesul lui Xavi (41 de ani) pentru postul de vârf de atac al Barcelonei. Xavi îl doreşte foarte mult pe Morata, iar negocierile dintre cele două părţi sunt deja în negocieri avansate pentru operaţiune. Morata aparţine de Atletico Madrid, dar e împrumutat la Juventus, în Serie A.

Surpriză! Barcelona, negocieri cu un atacant crescut la Real Madrid! Xavi îl vrea

Juanma Lopez, agentul lui Morata, a fost contactat de oficialii Barcelonei pentru a negocia trecerea vârfului spaniol pe Camp Nou, de la Atletico Madrid. Potrivit AS, Xavi îl doreşte foarte mult pe Alvaro Morata şi a insistat pentru negocierile cu agentul atacantului, ba chiar l-a sunat pe Morata pentru a aflat situaţia exactă a acestuia.

Xavi îl consideră pe Morata unul dintre cei mai buni atacanţi din lume şi îşi doreşte foarte mult transerul său la FC Barcelona. Sursa citată scrie că anturajul jucătorului a recunoscut interesul catalanilor pentru Alvaro Morata.

Alvaro Morata a crescut la Real Madrid, după ce a trecut şi pe la juniorii lui Atletico şi Getafe. La Real, Morata a strâns 95 de meciuri, 31 de goluri şi 11 pase de gol. La Atletico, atacantul spaniol a acumulat 61 de partide, 22 de goluri şi şase pase de gol. Cel mai bine s-a simţit la Juventus, pentru care a marcat de 54 de ori şi a livrat 33 de pase decisive în 160 de partide.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Alvaro Morata în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alvaro moratatransferbarcelonaxavinegocieri 

viewscnt
Articole similare