Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Barcelona vrea să dea lovitura! A pus ochii pe un jucător crescut de Real Madrid

SURPRIZĂ | Barcelona vrea să dea lovitura! A pus ochii pe un jucător crescut de Real Madrid

FC Barcelona

Comentarii

Presa catalană anunţă că antrenorul Ernesto Valverde insistă pentru achiziţionarea unui mijlocaş central, care să se plieze pe jocul echipei sale. Cel mai nou nume intrat pe lista este o mare surpriză, mai ales că a fost crescut în curtea rivalilor de la Real Madrid.

Barcelona l-a anunţat oficial pe brazilianul Malcom, fotbalist pentru care a plătit 42 de milioane de euro. Fostul jucător de la Bordeaux a fost a treia achiziţie importantă a catalanilor după Arthur Melo şi Clement Lenglet.

Campania de achiziţii a campioanei Spaniei nu se opreşte aici, pentru că Ernesto Valverde mai are o dorinţă: încă un mijlocaş central.

Sport.es scrie că FC Barcelona este acum interesată de Dani Parejo, internaţional spaniol şi actual echipier al Valenciei. Mijlocaşul are o clauză de reziliere accesibilă pentru catalani, 50 de milioane de euro, însă levantinii sunt dispuşi să negocieze.

Ajuns la 29 de ani, Parejo este un jucător care a crescut în curtea rivalilor de la Real Madrid. Născut în apropiere de Capitala Spaniei, Daniel Parejo a început fotbalul la Coslada, înainte de a semna cu Real Madrid în 2003.

A evoluat la toate categoriile de juniori ale clubului şi a debutat la echipa mare  a Realului în 2008. Doar 5 meciuri a prins însă pe Santiago Bernabeu fiind ulterior împrumutat la Getafe şi cumpărat de valencia pentru 6 milioane de euro în 2011. Pentru levantini, Parejo adună 276 de meciuri şi 44 de goluri.

Fost campion european de tineret cu naţionala Spaniei, Parejo este un excelent pasator şi poate evolua la mijlocul terenului pe trei poziţii: mijlocas defensiv, mijlocaş central (inter) sau mijlocaş ofensiv. Spaniolul mare are contract până în 2020 cu Valencia, club care ar fi dispusă să negocieze un eventual transfer.

 

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Parejo conform Transfermarkt

  • 6 sezoane adună Parejo la Real Madrid

Afla mai multe despre: barcelonaparejovalenciatransferuri 

viewscnt
Articole similare