Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Barcelona vrea să-l înlocuiască pe Koeman cu un selecţioner. Antrenează o naţională de top

Surpriză! Barcelona vrea să-l înlocuiască pe Koeman cu un selecţioner. Antrenează o naţională de topgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona caută soluţii pentru înlocuirea lui Ronald Koeman, care a pierdut încrederea şefilor, iar ultimul nume intrat pe lita lui Joan Laporta e Roberto Martinez, selecţionerul naţionalei Belgiei. Şi Koeman, şi Martinez, au contract cu actualele echipe până în vara lui 2022. Nu este prima dată când se discută despre venirea lui Roberto Martinez pe banca tehnică a formaţiei de pe Camp Nou.

Roberto Martinez, selecţionerul Belgiei, înlocuitorul lui Koeman la Barcelona?

Umilinţa cu Bayern, dar şi modul în care a jucat echipa - în afara rezultatului - au deranjat foarte tare oamenii din conducerea clubului catalan. Ca atare, Joan Laporta şi şefii Barcelonei caută un înlocuitor pentru Ronald Koeman, antrenor care pare că a pierdut controlul situaţiei de la echipă. Ultimul nume intrat pe lista posibililor înlocuitori ai lui Koeman e Roberto Martinez.

În prezent, spaniolul Roberto Martinez e selecţionerul Belgiei şi mai are contract cu "Dracii roşii" până în vara în 2022, după Mondialul din Qatar. Jordi Cruyff, unul dintre oamenii de încredere a lui Joan Laporta, e cel care insistă pentru aducerea lui Roberto Martinez, considerat potrivit filosofiei Barcelonei. Nu este prima dată când se discută despre venirea lui Martinez pe banca Barcelonei. Presa din Spania a speculat pe seama subiectului încă de pe vremea când Ernesto Valverde pregătea pe Barcelona.

În vârstă de 48 de ani, Roberto Martinez e selecţionerul Belgiei din vara lui 2016, după ce a pregătit pe Swansea şi Everton. Cu Martinez la cârmă, Belgia a terminat pe locul trei la Mondialul din 2018 şi a jucat semifinalele EURO 2020. Antrenorul spaniol l-a înlocuit pe Marc Wilmots pe banca Belgiei şi e considerat potrivit şi datorită faptului că s-a impus într-un vestiar plin de vedete precum al naţionalei "Dracilor roşii".

Kevin de Bruyne, Lukaku, fraţii Hazard sau Courtois sunt doar câţiva dintre jucătorii importanţi ai naţionalei Belgiei.

În ceea ce-l priveşte, Ronald Koeman a fost numit antrenorul Barcelonei în vara lui 2020, ultima decizie importantă luată de fostul preşedinte al catalanilor, Josep Maria Bartomeu. Olandezul a stat pe banca formaţiei de pe Camp Nou în 58 de meciuri, cu o medie de 2.07 puncte câştigate pe meci. A câştigat Cupa Regelui cu Barcelona şi, ca şi Roberto Martinez, înainte să vină pe Camp Nou a fost selecţioner. La naţionala Olandei.

Afla mai multe despre: barcelonaantrenorronald koemaninlocuitorroberto martinez 

viewscnt
Articole similare