Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Becali renunţă la cel mai bun pasator din lot! Are mai multe assist-uri decât Budescu, Tănase şi Man, iar cota lui s-a dublat!

Surpriză! Becali renunţă la cel mai bun pasator din lot! Are mai multe assist-uri decât Budescu, Tănase şi Man, iar cota lui s-a dublat!

FCSB

Comentarii

Antonio Jakolis (26 ani) a revenit la FCSB după împrumutul la Apollon Limassol, echipă alături de care a încheiat pe locul 2 stagiunea din Cipru. Mijlocaşul dreapta a avut cel mai bun sezon al carierei, terminând anul competiţional cu cinci goluri şi 15 pase decisive!

Jakolis a fost om de bază pentru Apollon atât în campionat, cât şi în Europa League, acolo unde ciprioţii s-au calificat în faza grupelor şi au întâlnit formaţii precum Atalanta, Everton şi Lyon. Mijlocaşul croat a evoluat în toate aceste partide, oferind şi un assist în duelul jucat la Bergamo cu Atalanta.

Performanţele sale i-au dublat cota de piaţă la finalul sezonului, de la 500 de mii de euro, la un milion de euro! În ciuda succesului de care Jakolis s-a bucurat în Cipru, Gigi Becali nu vrea să mai audă de el, anunţând că îl va împrumuta sau îl va transfera definitiv dacă vor veni oferte. Jakolis are contract cu FCSB până în 2020 şi a mai evoluat de-a lungul carierei la Dnepr, Mouscron, Hajduk Split sau CFR Cluj. 

TOP PASATORI SEZONUL 2017/18
Antonio Jakolis - 15 assist-uri
Constantin Budescu - 12 asisst-uri
Florin Tănase - 10 assist-uri
Dennis Man - 8 assist-uri
 

Afla mai multe despre: antonio jakolisfcsbliga 1apollon limassol 

viewscnt
Articole similare