Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Becali vrea să transfere un jucător remarcat de Panduru. L-a ofertat însă înainte de meciul direct

SURPRIZĂ | Becali vrea să transfere un jucător remarcat de Panduru. L-a ofertat însă înainte de meciul direct

Superliga

Comentarii

Gigi Becali agită din nou apele în Liga 1 după ce a declarat că-l vrea pe Carlos Fortes, jucător care a impresionat după doar trei meciuri, în care a marcat trei goluri.

Carlos Fortes s-a făcut repede remarcat în Liga 1, deşi anul trecut a jucat doat 4 meciuri pentru Vizela, în liga a doua din Portugalia. Atacantul de 23 de ani a marcat trei goluri în primele trei etape şi a impresionat prin tehnica sa. Deşi este foarte în urmă cu pregătirea fizică, Fortes a arătat multă mobilitate.

Carlos Fortes l-a impresionat şi pe Basarab Panduru, care este de părere că nu va sta prea mult timp la Gaz Metan: ”Adevărul e că după trei etape deja avem încă un jucător pe care, probabil, îl urmăreşte mai multă lume”, a spus Panduru la Telekom Sport.

Prima echipă din Liga 1 care şi-a exprimat dorinţa de a-l transfera este FCSB. Gigi Becali a declarat că l-a impresionat prin tehnica sa, dar l-ar dori sub formă de împrumut, cu opţiune pentru un transfer definitiv. Însă impresarii i-au transmis că Fortes vrea să joace măcar până în iarnă la Gaz Metan, variantă pe care patronul FCSB nu o agreează.

Însă intenţiile omului de afaceri sunt puse la îndoială, deoarece declaraţiile au fost făcute chiar înaintea meciului direct. Gaz Metan - FCSB se joacă duminici, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: carlos fortesliga 1fcsbgaz metan mediasgigi becali 

viewscnt
Articole similare