Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Bogdan Lobonţ revine în fotbalul românesc. Echipa cu care s-a înţeles | EXCLUSIV

Surpriză! Bogdan Lobonţ revine în fotbalul românesc. Echipa cu care s-a înţeles | EXCLUSIV

Liga 2

Comentarii

Bogdan Lobonţ este aproape de revenirea pe banca tehnică, după despărţirea de naţionala U20 a României.

”Pisica” a încheiat colaborarea cu FRF în luna iunie a anului trecut, după opt partide petrecute pe banca naţionalei sub 20 de ani. Sub comanda lui Lobonţ, micii ”tricolori” au obţinut trei victorii, dar au înregistrat cinci eşecuri. 0-5 cu Elveţia, 0-7 cu Italia, 0-4 cu Germania şi 1-6 cu Anglia sunt cele mai categorice înfrângeri ale lui Lobonţ ca selecţioner al naţionalei U20.

Echipa din Liga a 2-a care vrea să dea lovitura cu Bogdan Lobonţ | EXCLUSIV

Sursele Orange Sport au aflat că Lobonţ este dorit insistent pe banca Chindiei Târgovişte, echipă care vrea o reconstrucţie după ce a retrogradat în eşalonul secund la finalul sezonului. Cele două părţi s-au înţeles şi e, doar, o chestiune de timp până fostul jucător o să fie anunţat. Acesta nu va avea o misiune uşoară, având în vedere că cei de la Chindia îşi doresc, anul viitor, revenirea în primul eşalon!

Lobonţ a agăţat ghetele de fotbalist în cui în 2018. Ulterior, a ales calea antrenoratului. Bogdan Lobonţ a mai antrenat-o pe Universitatea Cluj în sezonul 2018-2019, însă nu a reuşit să promoveze în Superligă alături de ”Şepcile Roşii”. 

Ca fotbalist, Lobonţ a evoluat la rivalele Stelei din Bucureşti, Rapid (1997-2000) şi Dinamo (2001-2002, 2007-2010. A mai jucat, în ţară, şi la Corvinul Hunedoara (1995-1997). A bifat şi trei experienţe în străinătate, la Ajax (2000-2006), Fiorentina (2006-2007) şi Roma (2010-2018).

  • 27 de meciuri, 16 victorii, 9 înfrângeri şi 2 egaluri sunt cifrele antrenorului Bogdan Lobonţ, în scurta cariera pe banca tehnică.

Fostul mare fotbalist e dorit şi la Steaua

Conform ProSport, CSA Steaua i-a propus lui Bogdan Lobonţ să antreneze grupa de copii U18 a roş-albaştrilor. George Ogăraru, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori a lăsat de înţeles că ”Pisica” se numără printe variantele ”miltiarilor”.

”Suntem în discuţii. Antrenorii de la Copii şi Juniori au ajuns la final de contract şi urmează, perioada aceasta, să prelungim cu unii, cu alţii nu. Nu ar fi un pas înapoi să vină la juniori. Vă dau exemplul Frank de Boer: şi-a încheiat cariera, a fost luat asistent de van Gaal la naţionala Olandei, după a trecut la U13 la Ajax. A antrenat şi U17 şi, la seniori, când a fost numit, a luat patru campionate consecutive”, a spus George Ogăraru pentru ProSport.

Afla mai multe despre: bogdan lobonţchindiacsa steaualiga 1 

viewscnt
Articole similare