Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Buffon, criticat de legendarul Alessandro Del Piero. Ce a declarat fostul mare atacant al lui Juventus

SURPRIZĂ | Buffon, criticat de legendarul Alessandro Del Piero. Ce a declarat fostul mare atacant al lui Juventus
Comentarii

Alessandro Del Piero, una dintre legendele lui Juventus Torino, spune că nu este de acord cu discursul pe care l-a avut Gianluigi Buffon despre arbitrul Michael Oliver.

Italienii sunt furioşi după ce arbitrul Michael Oliver a dictat un penalty controversat pentru Real Madrid, în returul cu Juventus. Campioana Italiei reuşie să revină de la 3-0 în tur, dar englezul Michael Oliver a văzut un fault al lui Benatia la Vazquez, în minutele de prelungire, iar Ronaldo a transformat lovitura de la 11 metri.

Faza s-a petrecut chiar sub ochii lui Buffon, care a izbucnit la adresa arbitrului şi a fost eliminat. După meci, portarul lui Juventus a avut un discurs foarte tur, în care a spus că Michael Oliver are ”un tomberon de gunoi în loc de inimă” şi că este ”un animal”.

Alessandro Del Piero, fost coleg cu Buffon la Juventus şi o legendă a clubului italian, nu este însă de acord cu declaraţiile date de portar. Fostul mare atacant italian spune că Buffon a vorbit ”la cald” şi că va regreta în câteva zile:



”Când Buffon a vorbit despre arbitru mi-a fost greu să-l înţeleg. Cred că în câteva zile va vorbi diferit despre arbitru faţă de cum a făcut-o miercuri seară”, a declarat Alessandro Del Piero pentru Sky Italia.

Afla mai multe despre: real madridjuventus torinorbuffondel piero 

viewscnt
Articole similare