Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză! Candidaţii PSD care au motive de bucurie după alegerile desfăşurate duminică

Surpriză! Candidaţii PSD care au motive de bucurie după alegerile desfăşurate duminică

Diverse

Comentarii

Nume grele din sportul românesc sunt la un pas de Consiliul General al Capitalei.

Pentru funcţiile de primari de sector şi pentru cele de consilieri – generali sau locali au candidat peste 3.200 de persoane, fiind depuse 24 de liste de candidaţi de către partide şi independenţi.

Peste 900 de persoane au candidat doar pentru funcţia de consilier general, iar 85 dintre ei speră să devină primar la unul dintre cele şase sectoare. Cei mai mulţi candidaţi, respectiv 20, au fost înscrişi pentru funcţia de primar al Sectorului 1

Exit-poll-ul realizat de CURS şi Avangarde în Bucureşti arată, la ora 19,00, că USR PLUS şi PSD sunt umăr la umăr în bătălia pentru Consiliul general al Municipiului Bucureşti (peste 33% fiecare), iar PNL – pe locul 3, la mare distanţă (17%).

Fostul premier Petre Roman, fondator al Partidului Democrat, era al doilea pe lista PSD pentru Consiliul General, după Gabriela Firea. Roman a fost urmat de  nume grele din sportul românesc, precum Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir şi Anghel Iordănescu. Aproape sigur asta înseamnă ca toate aceste personalităţi din lumea sportului vor primi mandate. 

Potrivit exit poll, PSD a obtinut 33% din mandate la consiliul general al capitalei, ceea ce înseamnă un număr de cel puţin 18 mandate.

 

viewscnt
Articole similare
De ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala? Informatii de culise. Cine nu l-a dorit