Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Ce i-a spus la final Dan Petrescu antrenorului lui Rennes, după ce francezii au dominat în 9 jucători

SURPRIZĂ | Ce i-a spus la final Dan Petrescu antrenorului lui Rennes, după ce francezii au dominat în 9 jucători

UEFA Europa League

Comentarii

Dan Petrescu spune că este foarte mulţumit de victoria cu 1-0 în faţa lui Rennes, însă nu şi de jocul echipei. Antrenorul lui CFR Cluj recunoaşte că a avut noroc, deşi francezii au jucat aproape o repriză în nouă oameni.

CFR Cluj a reuşit să câştige pe terenul lui Rennes, într-un meci în care francezii au avut doi jucători eliminaţi (5 şi 46) şi au ratat un penalty (28). Campioana României s-a chinuit pur şi simplu cu o echipă care a jucat în nouă oameni din minutul 46, dar care a dominat meciul. Dan Petrescu spune că i-a transmis antrenorului lui Rennes că a avut ghinion:

”O victorie este o victorie. Nu sunt mulţumit de jocul echipei mele. Jucătorii mei n-au condus cu 2-0 sau 3-0 la pauză deoarece nu au fost suficient de concentraţi. Am înţeles de ce Rennes a învins PSG (n.r. în august, scor 2-1). Au jucători foarte buni. Au dominat jocul, iar pentru noi este o victorie fantastică. I-am spus antrenorului advers (n.r. Julien Stephan) că nu are noroc, dar că echipa sa a făcut un joc bun”, a declarat Dan Petrescu, citat de France Football.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare