Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ! Cine a fost omul care l-a propus pe Adi Mutu la FC Voluntari. ”Eu l-am propus, îl cunosc foarte bine”

SURPRIZĂ! Cine a fost omul care l-a propus pe Adi Mutu la FC Voluntari. ”Eu l-am propus, îl cunosc foarte bine”

FC Voluntari

Comentarii

Claudiu Niculescu şi-a reziliat contractul cu FC Voluntari, după 4 ore de negocieri. Un an a petrecut la echipa de lângă Bucureşti!

În timp ce el îşi negocia plecarea cu şefii ilfoveni, Mutu îşi punea deja semnătura pe actele care îl transformau în noul antrenor al FC Voluntari.

Chiar Claudiu Niculescu a fost cel care l-a propus pe ”Briliant” pentru a-i fi succesor la FC Voluntari: ”Mi-a venit şi mie rândul. Dacă el, la un moment dat, m-a propus la Dinamo, l-am propus şi eu aici. Mă bucur pentru el, ştiu cât de mult îşi doreşte, am mai avut discuţii şi în momentele în care ne întâlneam. Discutam despre ce vrea să facă şi el, ce vreau să fac şi eu. El a avut încredere în mine să mă propună atunci la Dinamo, eu la rândul meu am încredere în el pentru că îl cunosc foarte bine. E pasionat şi are potenţial foarte mare, e pasionat şi are cunoştinţe foarte multe, pentru că a lucrat cu antrenori mari în cariera lui şi cu antrenori de la care cu siguranţă a avut foarte multe de învăţat”, a spus Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: claudiu niculesculiga 1fc voluntari,  

viewscnt
Articole similare