Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Cine ar fi adevăratul patron al lui CFR Cluj. Becali: ”Eu nu-l cunosc, dar Meme îl ştie şi mi-a spus că e băiat deştept!”

SURPRIZĂ | Cine ar fi adevăratul patron al lui CFR Cluj. Becali: ”Eu nu-l cunosc, dar Meme îl ştie şi mi-a spus că e băiat deştept!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali susţine că adevăratul patron al lui CFR Cluj ar fi un om de afaceri Neluţu Varga. În urmă cu un an, în februarie 2017, CFR a anunţat că Marius Băgăcean a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni.

În februarie 2017, CFR Cluj a anunţat că Marius Băgăcean a cumpărat de la Arpad Paszkany pachetul majoritar de acţiuni. Ulterior, clubul a fost curăţat de datorii, a ieşit din insolvenţă, l-a angajat pe Dan Petrescu şi a investit în transferuri de jucători. Asta deşi Marius Băgăcean nu figurează cu o avere impresionantă.

Gigi Becali spune că însă că în spatele lui Băgăcean s-ar aflat un alt om de afaceri, Neluţu Varga.  Patronul FCSB este însă convins că Varga se va retrage de la CFR Cluj, dacă Dan Petrescu nu reuşeşte să câştige titlul în acest an:

”Am auzit că pe patronul de la CFR îl cheamă Neluţu Varga. Nu ştiu nimic despre el, doar că e un om de afaceri din Cluj. Probabil el nu vrea să iasă în faţă pentru că nu are un renume prea bun. Nu ştiu la ce se referă lumea când spune asta. Paszkany s-a dus la Neluţu Varga aşa cum a venit şi la mine. El a băgat bani pentru că avea. De exemplu, dacă anul ăsta CFR nu câştigă titlul, nu intră în Liga Campionilor şi nu îşi scoate banii, o sa vedeţi că Neluţu Varga pleacă.

Nu-l cunosc, nu ştiu ce caracter e şi nu ştiu ce vrea să facă. Dar dacă un om a facut bani, nu-i prost. Iar Neluţu Varga e băiat desşept. La final o să tragă linie, câţi bani a dat, câţi a scos şi ce perspective are. Meme îl cunoaşte şi mi-a zis că e băiat deştept", a declarat Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: cfr clujgigi becalinelutu varga 

viewscnt
Articole similare