Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Cine va fi noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României: "Am reuşit" | EXCLUSIV

Surpriză! Cine va fi noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României: "Am reuşit" | EXCLUSIV

Tenis

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Răzvan Itu, directorul general al Federaţiei Române de Tenis, a anunţat că echipa de Fed Cup a României are un nou căpitan nejucător. Este vorba despre Horia Tecău (37 de ani), cel care abia s-a retras din cariera de jucător profesionist.

Horia Tecău, noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României | EXCLUSIV

Postul de căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României a rămas liber după plecarea lui Adrian Segărceanu, iar FRT s-a orientat rapid spre altă variantă. Horia Tecău, cel care s-a retras din activitatea de jucător profesionist, va conduce de pe banca echipa de Fed Cup a României în următorii trei ani.

Răzvan Itu, directorul general al FRT, a anunţat în exclusivitate pentru Telekom Sport că Horia Tecău va fi noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup. "Am reuşit şi l-am determinat să devină căpitanul echipei de Cupă Federaţiei.

Da, va fi căpitanul nejucător pentru următorii 3 ani. El va fi alături de Federaţie şi va fi alături de fete, le va îndruma pe fete la următorul meci din Polonia", a spus Răzvan Itu, pentru Telekom Sport.

Răzvan Itu e sigur că Horia Tecău va colabora excelent cu Simona Halep şi celelalte fete din echipă: "(n.r. - cum va fi colaborarea cu Halep?) Extraordinară, deja el a luat legătura cu toate fetele, deja vorbeşte de o săptămână cu ele. Şi având în vedere că le şi cunoaşte foarte bine, au un respect deosebit pentru el", a mai declarat Răzvan Itu pentru Telekom Sport.

Horia Tecău a disputat ultimul meci din carieră în cursul zilei de sâmbătă, când a apărat tricoul României în întâlnirea de Cupa Davis cu Spania, pierdută de „tricolori” cu 3-1. Împotriva ibericilor, jucătorul specializat în proba de dublu a ales să evolueze alături de Marius Copil, deşi iniţial ar fi trebuit să fie de aceeaşi parte a fileului cu Nicolae Frunză.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: horia tecautenisfed cupcapitan nejucator 

viewscnt
Articole similare