Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Cine vrea să cumpere Dinamo: ”Vor fi investiţii majore, mai mari decât cele făcute de Becali!”

SURPRIZĂ | Cine vrea să cumpere Dinamo: ”Vor fi investiţii majore, mai mari decât cele făcute de Becali!”

Superliga

Comentarii

Un grup de investiţii din Orientul Mijlociu este interesat să cumpere Dinamo. Intermediar în aceste negocieri ar fi chiar Nicolae Badea. Dinamo ar urma să aibă parte de investiţii importante, dacă negocierile se vor încheia cu succes.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Ionuţ Negoiţă a semnat un precontract de vânzare cu un grup de investiţii din Orientul Mijlociu, care are birourile în Anglia. Omul de afaceri Adrian Thiess este cel care ţine legătura cu grupul de investiţii, iar intermediarul cu Ionuţ Negoiţă ar fi chiar Nicolae Badea. Fostul acţionar al lui Dinamo este direct interesat de această afacere, deoarece trebuie să primească două milioane de euro de la Ionuţ Negoiţă pentru cele 22 de procente din acţiunile lui Dinamo pe care i le-a cedat.

Adrian Thiess a confirmat rolul lui Nicolae Badea în această afacere: ”L-am rugat pe domnul Badea să faciliteze toată comunicarea între mine, potenţialul cumpărător şi domnul Negoiţă. Dumnealui are un rol important şi doreşte ca vânzarea să aibă loc. Şi ieri am vorbit!", a spus Thiess pentru Gazeta Sporturilor.

Adrian Thiess garantează pentru seriozitatea partenerilor săi şi spune că aceştia ar urma să facă investiţii serioase: ”Din punctul de vedere al seriozităţii potenţialilor cumpărători nu e nicio îndoială. Când vor considera că trebuie să îşi facă publică identitatea, va fi o surpriză majoră pentru tot fotbalul românesc [...] Cred că era timpul să se întâmple aşa ceva, vor fi investiţii majore! Investiţii mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali”.

Afla mai multe despre: dinamonicolae badeaionut negoitaadrian thiess 

viewscnt
Articole similare