Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză colosală pe banca naţionalei. Variante surprinzătoare pentru postul de selecţioner, după plecarea lui Contra. Incredibil ce listă are FRF

Surpriză colosală pe banca naţionalei. Variante surprinzătoare pentru postul de selecţioner, după plecarea lui Contra. Incredibil ce listă are FRFgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner. După înfrângerea dură din Spania, scor 0-5, Cosmin Contra şi-a dat demisia, astfel că federalii sunt acum în căutarea omului potrivit pentru a-i duce pe tricolori la Euro 2020.

Naţionala României şi-a aflat adversarele în drumul către Euro 2020. După ce a ratat calificarea din grupa în care a fost repartizată în preliminarii, reprezentativa României are de disputat un baraj în Liga Naţiunilor. Primul meci va fi în Islanda, iar dacă vor trece de nordici, tricolorii vor juca marea finală pentru calificare în Ungaria sau în Bulgaria.

Dacă adversarele sunt cunoscute, numele noului selecţioner încă rămâne o enigmă. Cosmin Contra a demisionat de pe banca tehnică, iar acum oficialii FRF sunt în căutarea unui antrenor care să-şi asume responstabilitatea de a duce România la Euro 2020, turneu la care Arena Naţională va fi gazdă, alături de alte stadioane din 12 oraşe din Europa.

De incertitudinea de pe banca tehnică a naţionalei României şi de refuzurile primite de federali au profitat şi casele de pariuri, care au venit în întâmpinarea microbiştilor cu o serie de cote cu totul surprinzătoare. Pe lângă numele obişnuite ale lui Mirel Rădoi, Dan Petrescu sau Mircea Lucescu, pe lista caselor de pariuri cu posibili selecţioneri ai României se află şi antrenori uriaşi precum Mauricio Pochettino, Marcello Lippi, Roberto Moreno sau Luciano Spalletti.

Spania - România 5-0. A plecat Contra, FRF caută selecţioner

Spania a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa României, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Jucătorii români nu au mai pierdut la acest scor de la meciul cu Serbia, din martie 2010. Tricolorii au ratat calificarea din preliminarii la turneul final, la care Bucureştiul găzduieşte patru meciuri, încă de etapa trecută, când au pierdut, acasă, scor 0-2, cu Suedia. Naţionala României se mai poate califica la Euro-2020 dacă, în martie, va câştiga play-off-ul din Liga Naţiunilor.

Clasamentul final al Grupei F este următorul: Spania, 26 de puncte, Suedia, 21 de puncte, Norvegia, 17 puncte, România, 14 puncte, Insulele Feroe, trei puncte, Malta, trei puncte.

România va juca semifinala din play-off, în deplasare, împotriva Islandei. Dacă tricolorii vor trece de naţional nordică, vor juca marea finală pentru calificare tot în deplasare, în Ungaria sau în Bulgaria.

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare