Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Cu cine a negociat Florentino Perez înainte să-l pună antrenor pe Lopetegui: ”M-a căutat, dar l-am refuzat”

SURPRIZĂ | Cu cine a negociat Florentino Perez înainte să-l pună antrenor pe Lopetegui: ”M-a căutat, dar l-am refuzat”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a anunţat că Julen Lopetegui este noul antrenor al echipei, dar prima opţiune a lui Florentino Perez a fost alta. Massimiliano Allegri susţine că a fost căutat de preşedintele lui Real Madrid, dar a refuzat postul.

Florentino Perez a decis ca Julen Lopetegui să fie succesorul lui Zidane. Decizia i-a adus lui Lopetegui demiterea de la naţionala Spaniei, cu câteva zile înainte de startul Cupei Mondiale. Însă lucrurile ar fi putut sta altfel dacă Massimiliano Allegri accepta postul.

Antrenorul lui Juventus Torino susţine că Florentino Perez i-a propus postul de tehnician la Real Madrid, dar a refuzat. Allegri susţine că luase deja decizia de a continua la Juventus şi a vrut să se ţină de cuvânt. Este motivul pentru care spune că a refuzat-o şi pe Chelsea:

”Să zicem că i-am zis ”da” lui Juventus. Am vorbit cu preşedintele Perez, dar era corect să rămân la Juventus, deoarece decizia era luată, am respectat ceea ce am zis şi nu am luat în considerare alte oferte. M-a căutat, dar l-am refuzat, viitorul meu este la Juventus. Dar îi mulţumesc lui Peresc că mi-a oferit această şansă. Chelsea? Decizia de a rămâne la Juventus era deja luată, le-am mulţumit celor care m-au căutat”, a declarat Massimiliano Allegri pentru Sky Sports.

Afla mai multe despre: real madridflorentino perezmassimiliano allegrilopetegui 

viewscnt
Articole similare