Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Cum a venit Halep îmbrăcată la Shenzhen după încheierea contractului cu Adidas

Surpriză! Cum a venit Halep îmbrăcată la Shenzhen după încheierea contractului cu Adidas

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul I WTA, a declarat, luni, la Shenzhen, că nu are în acest moment niciun sponsor tehnic după despărţirea de Adidas, produsă la finalul anului 2017. Cu un echipament de culoare roşie fără însemne, după despărţirea de Adidas, Halep a păşit cu dreptul în 2018

"Cu Adidas s-a terminat. Ieri a fost ultima zi în care am purtat echipament Adidas. Nu am nimic în acest moment. Managerul meu se ocupă de această problemă, eu nu am nicio idee. Este doar prima zi a anului, abia aştept să văd ce-mi rezervă viitorul şi sunt ok", a declarat Halep, la conferinţa de presă organizată după meciul din primul tur de la Shenzhen, câştigat în faţa americancei Nicole Gibbs.

Simona Halep a anunţat, duminică, într-un mesaj postat pe Twitter, despărţirea de firma de echipament sportiv Adidas. "E o zi tristă pentru mine, dar sunt nerăbdătoare să văd ce îmi rezervă viitorul", a scris Halep.

"Îţi mulţumesc pentru 4 ani minunaţi, Adidas şi o îmbrăţişare specială pentru Claus Marten. E o zi puţin tristă pentru mine, dar sunt nerăbdătoare să văd ce îmi rezervă viitorul. La mulţi ani tuturor şi noroc în 2018", a mai scris Simona Halep, pe Twitter.

Simona Halep s-a despărţit de Adidas, cu care colabora din 2014 şi de la care primea un milion de euro pe an. Potrivit presei, ajunsă pe primul loc în ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, însă firma germană a refuzat.

Afla mai multe despre: simona haleptenisadidasechipament 

viewscnt
Articole similare