Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Dani Coman ar putea pleca de la Astra. Cu ce club se află în negocieri: ”Iubesc acest oraş!”

SURPRIZĂ | Dani Coman ar putea pleca de la Astra. Cu ce club se află în negocieri: ”Iubesc acest oraş!”

Fotbal intern

Comentarii

Dani Coman ar putea lăsa Astra pentru o echipă din Liga a 4-a. Fostul portar s-ar afla în negocieri cu AS SR Braşov - echipă înfiinţată de suporteri după ce FC Braşov a intrat în faliment.

Dani Coman are o relaţie de prietenie cu Simon Maurer, omul de afaceri care a preluat-o pe AS SR Braşov. În baza acestei relaţii, între cei doar s-ar putea naşte şi o colaborare profesională. Liga2.ro scrie că preşedintele Astrei s-ar afla în negocieri pentru preluarea postului de conducător la AS SR Braşov.

Sursa citată susţine că Dani Coman a fost surprins în sediul firmei lui Simon Maurer şi cei doi ar fi purtat negocieri în ultimele zile. De altfel, scrie Liga2.ro, patronul lui AS SR Braşov a recunoscut în repetate rânduri că se consultă cu Dani Coman.

”Robocop” a rămas aproiat de fotbalul braşovean din perioada în care a jucat la FC Braşov şi ar fi tentat să plece de la Astra pentru un proiect nou. Contactat telefonic de Liga2.ro, Coman n-a infirmat informaţia: ”Relaţia de prietenie cu Simon este cunoscută. Respect Braşovul, iubesc acest oraş, dar mai multe nu pot comenta”.

Afla mai multe despre: dani comanastraliga 1fc brasov 

viewscnt
Articole similare