Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii! Antrenor cu aproape 300 de meciuri în La Liga, la Dinamo în locul lui Cosmin Contra. A luat deja legătura cu jucătorii dinamovişti

Surpriză de proporţii! Antrenor cu aproape 300 de meciuri în La Liga, la Dinamo în locul lui Cosmin Contra. A luat deja legătura cu jucătorii dinamovişti

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a orientat către un nou antrenor, după ce conducerea formată din spanioli şi Cosmin Contra au admis că doresc să se despartă. Pablo Cortacero şi colaboratorii săi au testat mai multe piste din ţara natală, iar una dintre variante e spaniolul Luis Lucas Alcaraz González (54 de ani). Antrenorul e liber de contract şi ar fi luat deja legătura cu fotbaliştii din lotul lui Dinamo.

Paradisul anunţat la începutul sezonului la Dinamo s-a transformat într-un coşmar pentru Cosmin Contra, angajaţi şi jucători. Banii necesari lipsesc, în timp ce promisiunile lui Pablo Cortacero continuă. Printre cei care vor pleca se numără şi "Guriţă", iar presa iberică anunţă care e antrenorul care l-ar putea înlocui. 

Înlocuitor pentru Cosmin Contra. Cine poate fi noul antrenor de la Dinamo. S-a interesat deja despre situaţia din România

Cu Cosmin Contra ca şi plecat de la Dinamo, Pablo Cortacero are de gestionat o nouă problemă. Fostul selecţioner a fost văzut drept omul potrivit, care să omogenizeze rapid un lot format din români şi străini. Totuşi, problemele financiare şi-au spus cuvântul, iar "câinii" îşi caută un nou tehnician. 

Presa din Spania anunţă că Dinamo Bucureşti e interesată de Lucas Alcaraz, care ia în considerare o posibilă venire în România. Tehnicianul experimentat şi-a consultat sursele, pentru a afla care e situaţia clubului, iar în acest moment nu e limpede dacă va semna, scrie Entrenadoresfutbol.es.

Se pare că Lucas Alcaraz i-a contactat pe câţiva dintre fotbaliştii de la Dinamo, pentru a afla ce se întâmplă la echipă, cum e viaţa în Bucureşti şi s-a interesat şi de eventuale transferuri pe care le poate face. 

Totuşi, dacă va semna, tehnicianul care i-ar putea lua locul lui Cosmin Contra s-ar putea lovi de o situaţie dificilă. Mai mulţi fotbalişti din lotul lui Dinamo doresc să devină liberi de contract, după ce nu şi-au primit salariile, mai notează sursa citată. 

Ioan Andone, mirat de situaţia în care a ajuns Dinamo: "Nu ne aşteptam! Proiectul, în vară, a fost super în regulă!"

Cine e Lucas Alcaraz, antrenorul care ar putea veni la Dinamo în locul lui Cosmin Contra

Născut în Granada, oraşul din care e şi Pablo Cortacero, Lucas Alcaraz are o experienţă vastă în antrenorat. Ibericul a condus diverse cluburi în 273 de meciuri din La Liga, are 185 de partide în La Liga 2 şi şase partide în Grecia, pe banca lui Aris Salonic. De asemenea, spaniolul a fost selecţionerul Algeriei, între aprilie-octombrie 2017. 

De-a lungul carierei, Alacaraz le-a antrenat pe: Granada, Almeria, Dos Hermanas, Huelva, Racind Santander, Xerez, Real Murcia, Cordoba, Aris, Levante, Zaragoza şi Albacete. 

Un moment important din cariera antrenorului dorit la Dinamo este finala de Cupa Regelui, din 2003. În ultimul act, Alacaraz, pe atunci pe banca celor de la Huelva, a pierdut cu 3-0 în faţa lui RCD Mallorca. 

Cosmin Contra anunţă că nu mai e cale de împăcare cu Dinamo!

În cadrul unei intervenţii la "Sport Report", Cosmin Contra a vorbit, pe larg, despre ce s-a întâmplat la Dinamo de la începutul sezonului. De asemenea, antrenorul a anunţat că nu mai există cale de împăcare cu Pablo Cortacero şi conducerea clubului. 

Dinamo va fi nevoită să îşi schimbe numele dacă părăseşte prima ligă

 

 

Afla mai multe despre: lucas alcarazdinamodinamo bucuresticosmin contralucas alcaraz dinamoantrenor nou dinamoinlocuitor cosmin contrapablo cortacero 

viewscnt
Articole similare