Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii! Barcelona îl lasă pe Coutinho să plece gratis. Cu cine s-au înţeles catalanii şi ce salariu va avea jucătorul

Surpriză de proporţii! Barcelona îl lasă pe Coutinho să plece gratis. Cu cine s-au înţeles catalanii şi ce salariu va avea jucătorul

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a pregătit ultimul "atac" pentru transferul lui Neymar şi încearcă în aceste zile aducerea brazilianului cu orice preţ. În acest sens, oficialii catalanilor s-au înţeles pentru plecarea lui Coutinho. Surprinzător, Barcelona nu va încasa niciun ban în acest sezon pentru brazilianul venit de la Liverpool.

Brazilianul a ajuns la Barcelona în 2018 pentru o sumă imensă, 145 de milioane de euro, dar nu a rupt gura târgului pe Camp Nou şi s-a regăsit de multe ori doar pe banca de rezerve a echipei. Joacă pe acelaşi post cu Neymar, astfel că plecarea lui este varianta ideală pentru Barcelona ca să scape de un salariu mare şi pentru a îi face loc colegului său din naţionala Braziliei. 

Presa din Brazilia susţine că Barcelona s-a înţeles cu Bayern Munchen pentru împrumutul lui Philippe Coutinho. Clubul german nu va plăti niciun ban campioanei Spaniei, dar va trebui să o facă dacă va vrea să îl transfere definitiv pe mijlocaşul ofensiv în vara viitoare. În schimb, Bayern trebuie să suporte salariul anual al lui Coutinho, în valoare de 11 milioane de euro. Negocierile cu Barcelona s-au încheiat, iar acum cei de la Bayern negociază direct cu reprezentanţii jucătorului brazilian. 

În scurta perioadă petrecută la Barcelona, Coutinho a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor de 21 de ori în 76 de partide. El i-a ajutat pe Messi & compania cu 11 assist-uri. 

Afla mai multe despre: coutinhotransferbayern munchenbarcelona 

viewscnt
Articole similare