Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii! Barcelona s-a dat de gol în timpul prezentării lui Vidal! Cine va fi "înlocuitorul lui Iniesta" pe Camp Nou

Surpriză de proporţii! Barcelona s-a dat de gol în timpul prezentării lui Vidal! Cine va fi "înlocuitorul lui Iniesta" pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a oficializat astăzi transferul lui Arthuro Vidal, după ce catalanii au achitat 19 milioane de euro în schimul său.

Fostul mijlocaş al lui Bayern a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea catalană şi a fost prezentat pe Camp Nou.

În timpul prezentării, fanii Barcelonei au observat un detaliu extrem de interesant, pe imaginile cu Vidal surprinse în vestiarul echipei.

Urmaşul lui Iniesta


Barcelona nu a stabilit oficial numerele pentru noul sezon, însă fanii sunt convinşi că au "descoperit" care va fi jucătorul care va prelua numărul 8, lăsat vacant în această vară de legendarul Andres Iniesta, după ce mijlocaşul format în La Masia s-a transferat în Japonia, la Vissel Kobe.

Este vorba de brazilianul Arthur Melo (21 de ani), cumpărat în această vară de Barcelona cu 31 de milioane de euro, plus bonusuri în valoare de aproximativ 9 milioane de euro.

Fotografia lui Arthur a fost deja pusă în vestiarul Barcelonei, chiar în dreptul numărului 8, purtat până acum de Iniesta.

Arthur a semnat un contract pe şase ani cu Barcelona şi a jucat pentru catalani în amicalele din această vară, însă a purtat numărul 4, care îi aparţine lui Rakitic, învoit în această vară după parcursul lung de la CM 2018.
 

 

Afla mai multe despre: arthur meloiniestatricou 

viewscnt
Articole similare