Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii. Ce se întâmplă în China în această perioadă, când toată lumea se luptă cu pandemia de coronavirus

Surpriză de proporţii. Ce se întâmplă în China în această perioadă, când toată lumea se luptă cu pandemia de coronavirus

Stranieri

Comentarii

Un român care locuieşte în China în cea mai mare partea a anului oferă detalii surprinzătoare despre situaţia din ţara din care a pornit pandemia de coronavirus. Cosmin Olăroiu spune că ameninţarea virusului nu mai este atât de mare în China şi viaţa a revenit aproape la normal.

În urmă cu aproximativ un an, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decretat pandemie de coronavirus, după ce virusul COVID-19 a depăşit graniţele Chinei şi s-a răspândit în toată lumea. Imediat, chinezii au impus carantină totală şi au închis tot ce se putea închide. Câteva luni, străzile au fost pustii şi cei care încălcau regulile impuse de pandemie erau aspru pedepsiţi. La un an distanţă, Cosmin Olăroiu vorbeşte despre un peisaj surprinzător în China.

Detalii surprinzătoare despre China, în plină pandemie de coronavirus

În vreme ce restul lumii aplică măsuri peste măsuri pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în China viaţa a revenit aproape la normal. Cosmin Olăroiu, campiont al Chinei cu Jiangsu Suning, dezvăluie un peisaj surprinzător.

Antrenorul în vârstă de 51 de ani susţine că viaţa în China a revenit aproape de normal şi în multe zone masca nu mai este obligatorie. Olăroiu susţine că, în acest moment, China pare a fi cea mai sigură ţară din lume, din acest punct de vedere.

”Când am plecat eu era OK pâna am plecat. Bine, noi nu am stat foarte mult liberi ca să ne dăm seama cum era viaţa, în general cei care vin din străinătate, însă ei au cam cele mai puţine cazuri din lume. Practic, când eram noi acolo nu erau cazuri, de asta orice era liber: şcoli, restaurante, mall-uri, adică era o viaţă normală, nu era neapărat să porţi mască, doar dacă erau anumite cerinţe în anumite locuri. Şi atunci îţi puneau ei la dispoziţie o mască, era o viaţă absolut normală, cam cea mai ”safe” din punctul ăsta de vedere, din ce ştiu eu că există în momentul ăsta cam pe toată planeta”, a povestit Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

Pandemia de coronavirus a început în urmă cu aproximativ un an, din China, după ce virusul a fost descoperit în Wuhan. Imediat, virusul COVID-19 s-a răspândit în toată lumea şi cele mai multe ţări au fost nevoite să impună carantină totală.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare