Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii. Cu ce mare antrenor negociază Bayern Munchen! Niko Kovac e pe făraş

Surpriză de proporţii. Cu ce mare antrenor negociază Bayern Munchen! Niko Kovac e pe făraş

Bayern Munchen

Comentarii

Niko Kovac ar urma să fie demis de la Bayern, iar Uli Hoeness negociază deja cu viitorul antrenor al echipei. Express anunţă că bavarezii au găsit antrenorul perfect pentru un proiect de lungă durată.

A mai fost dorit şi în primăvară, dar acum pare mult mai aproape de o sosire pe Allianz Arena. Zinedine Zidane este alegerea oficialilor de la Bayern pentru înlocuirea lui Niko Kovac, tehnician care a fost umilit în ultima etapă din Bundesliga, 0-3 acasă de Borussia Monchengladbach.

Uli Hoeness discută deja cu agenţii francezului, scrie presa din Anglia, iar Alain Migliaccio, impresarul lui Zidane, i-a confirmat că francezul e tentat de o experienţă în Germania.

Omul care a câştigat de 3 ori Uefa Champions League ca antrenor la Real Madrid este conştient de faptul că la Bayern va putea lucra în linişte şi că atenţia sa ar trebui concentrată, aproape în exclusivitate pe câştigarea Ligii Campionilor. Momentan, Hoeness a anunţat că-l susţine pe Kovac, dar englezii scriu că declaraţiile sale de susţinere sunt doar o strategie. Zidane este marele obiectiv al bavarezilor!

Afla mai multe despre: zinedine zidanebayern munchenuli hoenessniko kovac 

viewscnt
Articole similare