Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza de proporţii de care a avut parte Filipe Teixeira: ”Este o mare mândrie pentru mine”

Surpriza de proporţii de care a avut parte Filipe Teixeira: ”Este o mare mândrie pentru mine”

Fotbal intern

Comentarii

Filipe Teixeira (39 de ani), fostul fotbalist de la FC Braşov, Rapid, Petrolul, Astra sau FCSB, a primit o medalie din partea primarului din oraşul portughez Felgueiras. Lusitanul a primit o distincţie de merit din partea edilului oraşului portughez. Teixiera s-a retras din activitate după ce contractul său cu FCSB a expirat, iar acesta nu şi-a mai găsit un nou angajament.

Nuno Fonseca, primarul din Felgueiras, a spus că Teixeira a fost mereu un ambasador de nădejde pentru oraş. Teixeira are de gând să-i predea medalia soţiei sale, pentru că "nu a fost uşor pentru ea", deoarece a renunţat la cariera sa de dansatoare. "A fost întotdeauna un mare ambasador al acestui oraş pentru lumea fotbalului profesionist", a spus Nuno Fonseca.

"O surpriză foarte specială", aşa a descris Teixeira momentul în care a primit medalia din partea primarului Fonseca. Lusitanul vrea să-i dea medalia soţiei sale: "Nu a fost uşor pentru ea să renunţe la cariera sa de dansatoare. Aici m-am format, ca om şi ca sportiv. Este o mare mândrie, mai ales că am părinţii lângă mine, pentru că, datorită carierei mele, am petrecut mult timp printre străini, departe de ei", a spus Filipe Teixeira.

Filipe Teixeira şi-a făcut junioratul şi şi-a început cariera la FC Felgueiras, apoi a mai jucat la Istres, PSG, Leiria, Coimbra, West Brom, Barnsley, Metalurg Doneţk, FC Braşov, Rapid, Al Shaab, Petrolul, Astra şi FCSB.

Teixiera s-a lăsat, FCSB l-a găsit pe "noul Teixeira"

Filipe Teixeira şi-a petrecut ultimii doi ani din carieră la FCSB, pentru care a strâns 69 de meciuri, a marcat de opt ori şi a livrat patru pase de gol. Portughezului i-a expirat, însă, contractul în vara lui 2019, iar de atunci nu şi-a mai găsit angajament şi s-a retras din activitate.

Între timp, FCSB l-a găsit pe "noul Teixeira", aşa cum l-a poreclit Mihai Stoica, directorul sportiv al roş-albaştrilor, pe Darius Olaru. Fost la Gaz Metan, Olaru a semnat cu FCSB în vară, după ce Gigi Becali a plătit 600.000 de euro în schimbul transferului său, iar ultimele şase luni le-a petrecut sub formă de împrumut la formaţia din Mediaş. Pe 7 ianuarie, la reunirea FCSB, Olaru s-a prezentat la vizita medicală alături de noii colegi, iar apoi la antrenament.

Afla mai multe despre: filipe teixeiramedaliecarierafotbal 

viewscnt
Articole similare