Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii! Gigi Neţoiu a revenit în fotbal. Nu o să îţi vină să crezi ce echipă ajută omul de afaceri

Surpriză de proporţii! Gigi Neţoiu a revenit în fotbal. Nu o să îţi vină să crezi ce echipă ajută omul de afaceri

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Neţoiu, 59 de ani, fost finanţator la echipe precum Dinamo sau Universitatea Craiova, dar şi deputat în judeţul Dolj între anii 2012 şi 2014, este aproape de revenirea în fotbal, dar nu în Liga 1.

Gigi Neţoiu ar susţine cu bani echipa din Liga a 4-a, Tractorul Cetate, din judeţul Dolj, dar momentan nu şi-a asumat funcţia de finanţator, susţine Fanatik. Gruparea olteană e la un pas de promovarea în Liga a 3-a, este campioana judeţului şi mai trebuie să câştige barajul cu Unirea Brânceni, din Teleorman, pentru a activa sezonul viitor în al treilea eşalon fotbalistic din România. 

"Ne mai ajută uneori, a mai participat şi el aşa. Le mai dă câte o atenţie jucătorilor. Nu este finanţatorul echipei, dar poate pe viitor. Acum nu ştim. Are o societate agricolă aici şi este posibil să fie în curând unul dintre sponsorii echipei", a declarat Marian Surugiu, preşedintele lui Tractorul, pentru Fanatik. 

Condamnat în ”Dosarul transferurilor” la 3 ani şi 4 luni de închisoare, Gigi Neţoiu a fost eliberat la finalul anului 2015, după ce a executat un an, 9 luni şi 20 de zile din pedeapsă. De atunci, fostul acţionar al lui Dinamo a avut apariţii discrete şi a stat departe de fotbal.

Afla mai multe despre: gigi netoiu 

viewscnt
Articole similare