Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii în Cupa României! Steaua, eliminată încă din turul doi

Surpriză de proporţii în Cupa României! Steaua, eliminată încă din turul doi

Steaua

Comentarii

Steaua a fost eliminată din Cupa României încă din turul doi, după ce a pierdut cu 2-1 duelul cu Progresul Spartac.

Surpriză de proporţii în Cupa României!

Progresul Spartac a reuşit surpriza în turul doi al Cupei României, după ce a eliminat-o pe Steaua. Echipa din a treia divizie a învins-o pe cea din Liga 2 în ultimele minute, după ce şi condusese iniţial. Lixandru a deschis scorul pentru Spartac, în minutul 57, înaintea ca Chipirliu să egaleze, în minutul 64. Însă, în minutul 89, Ohaci a dat lovitura şi a calificat-o pe Progresul.

Echipele folosite:

  • Progresul Spartac: Ciontoş - Vlad, Alexandrescu, Parfeon - Radu, Lixandru, Matei, Petcu - Costea, Diţu - Tudorache
  • Rezerve: Moro, Ohaci, Dumitru, Purice, Matei, Nicolas, Constantin, Grigore, Bălăceanu
  • Steaua: Enache - Călinţaru, Morariu, Bactăr, Neacşu - Şt. Pacionel, Enceanu - Răsdan, Şt. Zătreanu - Huiban, Gherghiceanu
  • Rezerve: Iancu, Walace, Drăghici, Băjenaru, E. Pacionel, Mihăescu, Oroian, Zaharia, Chipirliu

Fanii ”militarilor” nu au fost prezenţi la meci, din semn de protest. Motivul care i-a înfuriat pe fanii din Peluza Sud a fost numărul mic de bilete repartizat acestora pentru meci, 35.

”Peluza SUD a ridicat toate biletele aferente meciului de astăzi, din deplasarea de la Progresul Spartac. Toate biletele, adică 35. TREIZECI ŞI CINCI. Intuitiv, nu vom face această deplasare, sătui de piedicile necontenite, atât din partea Jandarmeriei, cât şi de către legile din ţara noastră, care limitează drastic numărul participanţilor la un meci de fotbal.

Pentru domnii din birourile care se ocupă cu stabilirea acestor procente, ei bine, aflaţi că 35 de oameni pot fi doar dintr-un grup de peluză, iar în SUD sunt nu mai puţin de 14 grupări. Practic, 'sugrumaţi' fenomenul, acelaşi fenomen pe care, de multe ori, îl aplaudaţi prin alte ţări – trăiască dublul standard.

Nu uitaţi că suntem în anul 2021, iar telefoanele de intimidare, pe care le fac autorităţile statului către cluburile organizatoare, când vine vorba despre suporterii Stelei, par 'evadate' din anii '60”, se arăta în comunicatul steliştilor.

Afla mai multe despre: progresul spartac steauacupa româniei 

viewscnt
Articole similare