Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii în NBA! VIDEO | Înfrângere pentru cea mai bună echipă din Vest

Surpriză de proporţii în NBA! VIDEO | Înfrângere pentru cea mai bună echipă din Vest

NBA

Comentarii

Surpriză de proporţii aseară în NBA, în direct la Telekom Sport. Cea mai bună echipă din Vest, Houston Rockets, a fost învinsă de San Antonio Spurs.

Lider în Conferinţa de Vest, Houston Rockets venea în AT&T Center din San Antonio după o serie de 11 victorii consecutive şi cu locul în playoff deja asigurat. Iar startul partidei promitea o nouă victorie pentru Harden şi Compania. A fost doar un foc de paie. Spurs au trecut la conducere de la jumătatea primului sfert şi nu au mai cedat-o până la final. S-au impus cu 100 la 83, forţând-i pe rivalii texani să bifeze cel mai slab meci din punct de vedere ofensiv din ultimii doi ani.

Pentru Houston, eşecul nu a contat prea mult. Rockets are primul loc asigurat în Conferinţa de Vest chiar dacă pierde toate meciurile până la finalul sezonului regulat. San Antonio în schimb e implicată într-o luptă nebună pentru a prinde locul 4 în playoff, cel care i-ar asigura un tablou mai lejer. De la locul 4 la locul 8, echipele sunt despărţite de numai două victorii.


 

Afla mai multe despre: nbatekekom sporthouston rocketssan antonio spurs 

viewscnt
Articole similare