Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii în startul play-off-ului NBA! VIDEO | Seria de victorii a lui LeBron James, blocată abrupt de Indiana Pacers

Surpriză de proporţii în startul play-off-ului NBA! VIDEO | Seria de victorii a lui LeBron James, blocată abrupt de Indiana Pacers

NBA

Comentarii

Surpriză de proporţii aseară în NBA, în direct la Telekom Sport. Campioana Conferinţei de Est, Cleveland Cavaliers, a fost învinsă pe teren propriu de Indiana Pacers în meciul de debut al confruntării din primul tur al play-off-ului.

Seria de 21 de victorii consecutive a lui LeBron James în prima rundă din play-off s-a încheiat duminică seară, pe parchetul din Quicken Loans Arena.

Cleveland Cavaliers a fost învinsă de Indiana Pacers, într-un meci în care Victor Oladipo s-a remarcat cu 32 de puncte, 6 recuperări şi 4 assisturi.

Superioritatea lui Pacers s-a văzut încă din primul sfert, adjudecat cu 33 la 14. Campioana conferinţei de est din ultimele 4 sezoane a dat senzaţia că poate reveni. Şi-a adjudecat următoarele două sferturi şi s-a apropiat la opt puncte înainte de startul ultimei reprize. Finalul nu a fost deloc pe placul fanilor din Cleveland. Favoriţii lor nu au mai marcat decât 8 coşuri în ultima parte şi au fost învinşi cu 98 la 80.

Afla mai multe despre: nbalebroncleveland cavaliersindiana pacersplay-off 

viewscnt
Articole similare