Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii! James Rodriguez a fost pus pe lista de transferuri de Rafa Benitez. Unde ar putea ajunge

Surpriză de proporţii! James Rodriguez a fost pus pe lista de transferuri de Rafa Benitez. Unde ar putea ajunge

Premier League

Comentarii

James Rodríguez va pleca în această vară de la Everton, anunţă presa spaniolă.

Rafa Benitez a venit la Everton, James Rodriguez pleacă. Deşi cei doi au lucrat împreună o perioadă şi la Real Madrid, se pare că tehnicianul spaniol nu a uitat că relaţia sa cu James s-a deteriorat foarte mult atunci când a ajuns la Madrid.

Potrivit celor de la El Chiringuito,  James Rodríguez va pleca în această vară de la Everton, deşi stagiunea trecută a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei britanice.

Cotat la 28 de milioane de euro, James a marcat şase goluri şi a oferit zece pase decisive în sezonul trecut la Everton. Potrivit ibericilor, fotbalistul columbian ar putea reveni în La Liga, acolo unde este dorit de FC Sevilla.

James Rodríguez a mai jucat în cariera sa pentru FC Porto, Banfield, AS Monaco, Real Madrid şi Bayern Munchen. A marcat în total 52 de goluri şi a oferit 62 de pase decisive în perioadele petrecute la Real Madrid şi Bayern Munchen.

În această vară, Everton i-a adus pe Androd Townsend, Demarai Gray şi Asmir Begovic. Potrivit presei engleze, Everton este interesată şi de Denzel Dumfries.

Afla mai multe despre: james rodriguezrafa benitez 

viewscnt
Articole similare