Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii! Un jucător dat afară de Gigi Becali a ajuns antrenor în Spania

Surpriză de proporţii! Un jucător dat afară de Gigi Becali a ajuns antrenor în Spaniagalerie foto

Campionate

Comentarii

Abel Gomez, jucător care a evoluat şi la FCSB, şi-a încheiat cariera la 36 de ani şi s-a apucat de antrenorat. Fostul mijlocaş a preluat-o pe Atletico Sanluqueno, o echipă care se află în liga a treia din Spania şi se luptă pentru evitarea retrogradării.

Abel Gomez juca la Sanluqueno de la începutul sezonului, dar conducerea i-a propus postul de antrenor după ce tehnicianul Rafa Carrillo a fost demis din cauza rezultatelor foarte slabe. Mijlocaşul a acceptat să-şi încheie carieră de jucător şi va începe astfel prima sa aventură ca antrenor.

”La 36 de ani, Abel lasă cariera de fotbalist pentru a prelua frâiele ”alb-verzilor” şi va lupta pentru obiectivul clubului din acest sezon, acum de pe bancă”, se arată în comunicatul clubului.

Obiectivul lui Sanluqueno este salvarea de la retrogradare şi Abel Gomez are o misiune destul de dificilă. În acest moment, echipa se află pe locul 17 - primul retrogradabil, la două puncte în spatele primei poziţii care asigură salvarea. Atletico Sanluqueno n-a mai câştigat însă de opt meciuri şi are doar cinci victorii în 21 de etape.



Cât despre Abel Gomez, acesta a jucat la FCSB din ianuarie 2009 până în iulie 2009 şi, deşi a lăsat o impresie bună, Gigi Becali a decis să nu-l păstreze. Ulterior, a acumulat 100 de prezenţe în Primera Division, a marcat 6 goluri şi a reuşit 5 assist-uri.

Afla mai multe despre: abel gomezfcsbliga 1atletico sanluqueno 

viewscnt
Articole similare