Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza din Catalonia. "Messi l-a ales!" El este noul favorit pentru banca tehnică a Barcelonei

Surpriza din Catalonia. "Messi l-a ales!" El este noul favorit pentru banca tehnică a Barceloneigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Spaniolii anunţă că Erik Ten Hag ar fi devenit principalul favorit pentru a prelua FC Barcelona din stagiunea viitoare.

Leo Messi face şi desface la Barcelona. Cel puţin asta susţine presa spaniolă, care notează că super starul argentinian ar fi venit cu o propunere către conducerea clubului: Marcelo "El Muneco" Gallardo, actualmente la River Plate.

Între timp, decarul catalanilor şi-ar fi schimbat  (sau a fost ajutat să şi-o schimbe) opţiunea, în condiţiile în care crede că Gallardo nu are suficientă experienţă în Europa. Asta în ciuda faptului că munca sa la River Plate este unanim apreciată de oficialii catalani.

Erik ten Hag noul favorit pentru banca tehnică a Barcelonei

Cum zilele lui Quique Setien la cârma Barcelonei sunt numărate, deţinătoarea titlului de campioană în La Liga cauta deja alte soluţii pentru banca tehnică. Iar opinia lui Leo Messi contează enorm.

Don Balon scrie că al doilea nume propus de Messi conducerii clubului pare mult mai atractiv, inclusiv pentru Josep Maria Bartomeu. Pentru că întâmpină dificultăţi in aducerea lui Xavi Hernandez, Barcelona s-ar putea "mulţumi" cu Erik Ten Hag, antrenorul formaţiei Ajax Amsterdam. Olandezul a mai fost în cărţi şi după demiterea lui Valverde şi se bucură de simpatia super starului argentinian de pe Camp Nou.

Ten Hag a impresionat atât în campionat, cât şi in Europa pe banca lui Ajax. Olandezul, fost fundaş central de meserie, are câteva avantaje importante. Este un tehnician care se pliază pe filosofia Barcelonei, chiar dacă nu a jucat niciodată în afara Olandei. Mai mult, el este un adept al şcolii Johan Cruyff, atât de importantă pentru ADN-ul catalanilor.

Erik ten Hag este şi un tehnician apropiat de jucători, căruia îi place să promoveze fotbalişti tineri, ceea ce Barcelona îşi propune şi de aici încolo să facă.

Afla mai multe despre: erik ten hagleo messi 

viewscnt
Articole similare