Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză din Spania! James Rodriguez a refuzat o SUPER echipă. Negocieri ascunse şi un salariu impresionant

Surpriză din Spania! James Rodriguez a refuzat o SUPER echipă. Negocieri ascunse şi un salariu impresionant

Real Madrid

Comentarii

Conform presei spaniole, columbianul James Rodriguez a refuzat o propunerea foarte tentantă de a juca pentru Juventus Torino.

Dorit în trecut de Napoli, James Rodriguez a revenit pe radarul echipelor din Italia. Don Balon scrie că Juventus a insistat în ultimele zile pentru transferul său, dar columbianul a refuzat să plece pentru moment de la Real Madrid!

James Rodriguez a refuzat-o pe Juventus. Columbianul rămâne la Real Madrid

Sursa citată scrie că echipa lui Cristiano Ronaldo a făcut o ofertă de 35 de milioane de euro pentru starul columbian, ofertă pe care Real Madrid s-a arătat dispusă să o negocieze.

"Albii" ar fi vrut minim 40 de milioane pentru Rodriguez, iar campioana Italiei ar fi acceptat o astfel de discuţie.

Negocierile s-au blocat în momentul în care Jorge Mendes, impresarul lui James Rodriguez i-a anunţat pe oficialii torinezi că James nu vrea să plece de la Real Madrid. Asta în ciuda faptului că Juve i-ar fi oferit un salariu de 7 milioane de euro pe an! Sursa citată mai scrie că o posibilă discuţie între cele două cluburi pentru semnătura columbianului s-ar putea redeschide în vară.

Columbianul James Rodriguez are 28 de ani şi a semnat cu Real Madrid în 2014. Între 2017 şi 2019 a fost împrumutat la Bayern Munchen, în Germania. A punctat de 15 ori în 67 de meciuri pentru bavarezi, în timp ce pentru Real Madrid are 37 de goluri în 127 de meciuri. Internaţionalul columbian a cucerit de două ori UEFA Champions League cu Real Madrid şi alte 5 trofee cu Los Merenges. James este campion al Portugaliei, Spaniei şi Germaniei, iar cu echipa sa naţională a bifat un loc trei la Copa America 2016.

Afla mai multe despre: james rodriguezreal madridjuventus 

viewscnt
Articole similare