Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Echipa pe care Cosmin Olăroiu o aşteaptă să promoveze în Liga 1: "Ar fi un nou val de energie de care fotbalul românesc are nevoie"

Surpriză! Echipa pe care Cosmin Olăroiu o aşteaptă să promoveze în Liga 1: "Ar fi un nou val de energie de care fotbalul românesc are nevoie"

Liga 2

Comentarii

Antrenorul lui Jiangsu Suning, Cosmin Olrăoiu, a vorbit despre Dinamo şi Rapid, iar despre cea din urmă a recunoscut că o aşteaptă în Liga 1.

Deşi a antrenat FCSB, Cosmin Olrăoiu e conştient că apariţia Rapidului în Liga 1, dar şi revenirea lui Dinamo, ar duce la o revitalizare a campionatului: 

"Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo. Fotbalul românesc are nevoie de Rapid, de Timişoara, de Cluj, Ploieşti, toate echipele astea care în momentul de faţă nu mai sunt în prim plan. Derby-urile Steaua - Dinamo... Chiar am fost la meci şi cred că a rămas în continuare un derb,y chiar dacă nu mai are anvergura din anii trecuţi. 

Apariţia Rapidului în campionat, cu toţi suporterii, ei ar crea o nouă emulaţie, un nou val de energie de care fotbalul românesc are nevoie", a declarat fostul antrenor al FCSB în cadrul emisiunii Sport Report. 

Rapid, play-off pentru promovarea în Liga 1

În play-off-ul pentru promovarea în Liga 1 vor intra primele şase clasate: UTA, cu 25 de puncte, CS Mioveni şi Turris Turnu Măgurele – 20 de puncte – FC Argeş, Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti – 19 puncte.

În urma acestei şedinţe, s-a stabilit ca play-off-ul să înceapă pe 4 iulie, urmând ca UTA, CS Mioveni şi Turris Turnu Măgurele să dispute trei meciuri acasă şi două în deplasare, în timp ce FC Argeş, Petrolul şi Rapid să joace două meciuri acasă şi trei în deplasare.

  • 4, 11, 18, 25 iulie şi 1 august sunt datele celor cinci runde care se vor juca în acest play-off, în timp barajul pentru promovarea în Liga I a fost programat pentru data de 5 august.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiurapid 

viewscnt
Articole similare