Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Edi Iordănescu a vrut să plece de la Gaz Metan: ”Eu sunt cel mai supărat pentru ultima perioadă”. Ce spune despre oferte

SURPRIZĂ | Edi Iordănescu a vrut să plece de la Gaz Metan: ”Eu sunt cel mai supărat pentru ultima perioadă”. Ce spune despre oferte

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu spune că a avut două tentative de a pleca de la Gaz Metan, din cauza situaţiei financiare a echipei, dar a ales să rămână.

Gaz Metan a fost una dintre revelaţiile acestui început de sezon, dar, în ultima perioadă, rezultatele au lăsat de dorit. Edi Iordănescu dă vina şi pe situaţia în care se află clubul, care nu i-a permis să aibă toate condiţiile pentru a continua rezultatele bune. Antrenorul în vârstă de 41 de ani spune că a vrut să plece în două rânduri, dar până la urmă a rămas să-şi continue munca:

”Eu sunt cel mai supărat pentru ultima perioadă, cel mai indignat, eu sunt cel mai pretenţios ca oricine, orice om din conducere [...] Cel puţin în două rânduri am fost dispus să încetez colaborarea cu Gaz Metan Mediaş şi pot să spun cu tărie că prima oară a fost exact în momentul de întrerupere pentru jocul echipei naţionale, când Gazul era pe primul loc.

Am ajuns în situaţia în care să trebuiască să facem compromisuri, improvizaţii, să fim extrem de inflexibili în ceea ce însemna pregătirea jocurilor. Recunosc că l-am condamnat chiar şi public pe preşedinte, pentru că am simţit că îmi sunt trădate aşteptările, dar, recunosc în acelaşi timp, că de atunci au fost mai multe discuţii cu domnia sa şi a venit momentul când mi-a spus ”nu pot să te ajut, nu am ce să fac”.

Ambiţia mea rămâne aceeaşi, eu îmi doresc performanţe, îmi doresc play-off, să fac istorie împreună cu jucătorii şi cu conducerea. Dar, din păcate, accept ideea că obiectivul numărul 1 este ca echipa să se redreseze financiar, să se iasă din această procedură după care, sigur, în plan secund vor merge şi rezultatele.

(Despre oferte) E adevărat, au fost oferte, discuţii, am fost contactat. Eu nu am contactat pe nimeni, nu am pus niciun agent să îmi caute serviciu, consider că am serviciu aici, că am contract până în vară, cel puţin, mi-am dorit continuitatea. Nu am plecat când a fost bine, nu o să plec nici la greu, în momentul de faţă, probabil o să plec când o să simt că nu se mai poate şi atunci dacă se va termina înainte de terminarea contractului, mă duc la preşedinte, încerc să-l sensibilizez eu de data asta. Nu am rămas pentru play-out şi evitarea retrogradării”,
a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: gaz metan 

viewscnt
Articole similare