Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Gigi Becali, victorie în instanţă în faţa lui Florin Talpan. Ce au decis judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

SURPRIZĂ | Gigi Becali, victorie în instanţă în faţa lui Florin Talpan. Ce au decis judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Superliga

Comentarii

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis, joi, rejudecarea procesului în care George Becali a fost obligat de Curtea de Apel Bucureşti la plata a 30.000 de euro, reprezentând despăgubiri către Florin Talpan. Procesul va fi rejudecat de aceeaşi instanţă.

ICCJ a hotărât, joi, să admită recursul declarat de George Becali împotriva deciziei luate în luna martie 2018 de Curtea de Apel Bucureşti. 

"Admite recursul declarat de pârâtul Becali George împotriva deciziei civile nr. 271 A din 19 martie 2018 a Curţii de Apel Bucureşti. Casează decizia recurată şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel”, se arată în minută.

Decizia instanţei supreme este definitivă.

Finanţatorul FCSB Gigi Becali fusese obligat de Curtea de Apel Bucureşti la plata unor despăgubiri în valoare de 30.000 de euro, în urma procesului intentat de juristul clubului CSA Steaua, Florin Talpan.

Becali şi Florin Talpan s-au contrat în repetate rânduri pe tema folosirii numelui "Steaua" şi "Steaua Bucureşti".

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare