Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Golgheterul care poate reveni la Dinamo, la câteva ore după ce a rămas fără contract: "Să îmi propună"

Surpriză! Golgheterul care poate reveni la Dinamo, la câteva ore după ce a rămas fără contract: "Să îmi propună"
Comentarii

Fostul atacant al lui Dinamo, Mattia Montini (28 de ani), e pregătit să semneze un nou contract cu echipa din "Ştefan cel Mare". Anunţul a fost făcut imediat după ce i-a fost reziliată înţelegerea.

Mattia Montini poate rămâne la Dinamo

Italianul care a marcat de patru ori în acest sezon a făcut un anunţ surprinzător, la câteva ore de când Dinamo a anunţat că s-a despărţit de el. 

Montini e pregătit să semneze tot cu alb-roşii, dacă oferta îl va avantaja: "Vorbesc în fiecare zi cu şefii clubului despre un update la situaţia mea. Dacă Dinamo mă vrea, poate să îmi propună un nou contract, dar în acest moment nu am primit nimic de la club. Vorbesc cu Bogdan Bălănescu, avem o relaţie bună şi am spus că dacă voi primi o ofertă bună, o să putem să stăm de vorbă şi poate chiar să prelungim.

În acest moment nu am luat încă în calcul alte oferte. Dacă situaţia rămâne în felul care este acum, Dinamo nu poate să îmi propună un nou contract pentru că nu ar avea bani pentru un nou contract. Zilele următoare vom şti ce se va întâmpla la Dinamo, poate cu proprietari noi, cu buget nou. Oricum, noi vorbim zilnic.

Vreau să spun că în această situaţie nu pot să rămân. Am şi eu familie şi la modul în care arată acum lucrurile, dacă nu se schimbă ceva, nu pot să rămân", a declarat Montini, pentru Fanatik.

Vineri, Dinamo a anunţat încetarea raporturilor contractuale cu şapte jucători: Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamatou NDiaye, Mattia Montini şi Slavko Perovic.

Afla mai multe despre: mattia montinidinamo 

viewscnt
Articole similare