Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă! Acesta e ultimul nume intrat pe lista Barcelonei! Are 19 ani şi a impresionat la CM 2018

Surpriză imensă! Acesta e ultimul nume intrat pe lista Barcelonei! Are 19 ani şi a impresionat la CM 2018

FC Barcelona

Comentarii

Campioana Spaniei are un lot spectaculos şi pentru sezonul viitor, dar sondează în continuare piaţa pentru viitor. Conform cotidianului El Mundo Deportivo, gruparea catalană este aproape de transferul surprinzător al unui fotbalist nominalizat de Tuttosport între cei mai buni 100 de jucători sub 21 de ani din Europa.

Formaţia blaugrana caută un fundaş dreapta de mai bine de doi ani, de când l-a pierdut pe Dani Alves. Soluţiile Montoya sau Sergi Roberto au fost sau sunt soluţii de moment şi de compromis, în timp ce portughezul Nelson Semedo n-a convins până acum, astfel că FC Barcelona insistă pentru transferul unui fundaş dreapta de perspectivă.

La numai 19 ani, Moussa Wague a evoluat la Cupa Mondială pentru naţionala Senegalului şi a devenit cel mai tânăr marcator african din istoria competiţiei. Wague este un fundaş dreapta tehnic şi ofensiv, care măsoară 1.77 de centimetri şi joacă din 2016 la Eupen în Belgia. Crescut la Aspire Academy, fotbalistul a fost nominalizat de cotidianul Tuttosport între cei mai buni tineri fotbalişti din lume, sub 21 de ani.

Pep Segura, managerul general al Barcelonei, alături de Eric Abidal şi Ramon Planes lucrează conform El Mundo Deportivo la transferul lui Wague, fotbalist care ar urma să reprezinte pentru început o alternativă la Nelson Semedo. Barcelona vede însă în fotbalistul african un proiect de viitor şi oficialii catalani îl consideră potrivit pentru a ocupa banda dreaptă a echipei şi a-l elibera definitiv pe Sergi Roberto la mijlocul terenului.

Aproximativ 10 milioane de euro ar trebui să plătească Barcelona pentru Wague conform presei spaniole, o sumă pe care gruparea catalană o consideră drept una decentă.

  • 12 selecţii are Moussa Wague în naţionala Senegalului

  • 40 de meciuri a jucat Wague pentru Eupen

  • 4 pase de gol a reuşit fundaşul lateral dreapta în sezonul trecut de Jupiler League

  • 3 milioane de euro este cota sa de piaţă pe site-ul Transfermarkt

Afla mai multe despre: waguebarcelonatransferuri 

viewscnt
Articole similare