Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă! Ciprian Marica a anunţat ce club ia locul Farului în Liga 2: "Am fost mereu transparent"

Surpriză imensă! Ciprian Marica a anunţat ce club ia locul Farului în Liga 2: "Am fost mereu transparent"

Liga 2

Comentarii

Ciprian Marica s-a mutat cu Farul Constanţa în Liga 1, după fuziunea cu Viitorul lui Gică Hagi. Astfel, un loc din Liga 2 a rămas vacant, iar fostul atacant al naţionalei României a anunţat numele echipei cu care s-a înţeles.

Fotbal Club Marina, în Liga 2 din noul sezon

Farul şi Viitorul au fuzionat, iar echipa din Liga 1 va purta în competiţii numele echipei de tradiţie. A fost mutarea cu care Gică Hagi şi Ciprian Marica au surprins în această vară. Cei doi s-au unit pentru cel mai puternic proiect de la malul mării. După ce Farul "a promovat", Marica a anunţat că locul din liga secundă va fi scos la vânzare. 

Vineri, fostul internaţional a anunţat ultimele detalii. În Liga 2 apare Fotbal Club Marina, iar preşedintele clubului va fi Nuredin Altay. Vestea vine după ce au existat informaţii că locul ar putea fi luat de Callatis, cu Ianis Zicu antrenor. 

"Vă salut, prieteni! Majoritatea celor de aici sunt iubitori ai fotbalului, aşa că fac unele precizări! În liga a doua va activa din noul sezon Fotbal Club Marina!

De destinele grupării se va ocupa în totalitate preşedintele Nuredin Altay, un om dedicat, ambiţios. Am ţinut să vă anunţ aici fiindcă am fost mereu transparent şi de fiecare dată am ales sa aflaţi de la mine orice este de interes public! Aşadar, cu prietenie le urez multă bună preşedintelui Nuredin Altay şi echipei sale!

Pentru mine există doar Farul! Va mulţumesc", a anunţat Ciprian Marica pe pagina personală de Facebook. 

Fotbal Comuna Recea, CSM Reşiţa, CSM Slatina, Pandurii Târgu Jiu şi Aerostar Bacău au fost şi ele în cărţi pentru o revenire nesperată în Liga 2. 

Afla mai multe despre: ciprian maricafarul constantafotbal club marinanuredin altay 

viewscnt
Articole similare