Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă! Cristiano Ronaldo revine la Real Madrid. Florentino Perez îşi repară greşeala şi îi dă un salariu incredibil

Surpriză imensă! Cristiano Ronaldo revine la Real Madrid. Florentino Perez îşi repară greşeala şi îi dă un salariu incredibil

Real Madrid

Comentarii

Surpriză imensă pentru fanii echipei Real Madrid. Plecat în vara anului 2018 de pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo (34 de ani) poate reveni la gruparea merengue, anunţă spaniolii.

Conform Don Balon, starul portughez are pe masă o ofertă din partea preşedintelui clubului Real Madrid, Florentino Perez, care vrea să îl readucă pe Cristiano Ronaldo pe Santiago Bernabeu. Însă, în calitate de oficial al clubului.

Florentino Perez a fost criticat de fani după ce l-a vândut pe Cristiano Ronaldo la Juventus, pentru 117 milioane de euro, şi ţine neapărat să îşi repare greşeala. Preşedintele Realului îi va oferi portughezului funcţia de ambasador al clubului, după încheierea carierei.

Totuşi, cum această funcţie este una mai degrabă simbolică, salariul pe care Florentino Perez i-l oferă lui Cristiano Ronaldo este incredibil de mic, ţinând cont de averea internaţionalului portughez. Un milion de euro pe an ar urma să încaseze actualul atacant al lui Juventus Torino, dacă acceptă propunerea lui Florentino Perez. Tot atât a câştigat şi Ronaldinho, în perioada în care a fost ambasador al Barcelonei.

Cristiano Ronaldo a scris istorie la Real Madrid

451 de goluri a înscris Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid, care l-a transferat de la Manchester United, în 2009, pentru 94 de milioane de euro.

În perioada petrecută pe Santiago Bernabeu, atacantul portughez s-a transformat într-un fotbalist complet. Adus din postura de deţinător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo şi-a adăugat în palmares încă patru astfel de trofee şi 16 trofee pe plan colectiv, printre care patru Ligi ale Campionilor, dintre care trei la rând.

După câştigarea ultimului trofeu – la finalul meciului Real Madrid - Liverpool 3-1, din finala Ligii Campionilor de la Kiev –, Cristiano Ronaldo a anunţat, însă, că nu este sigur dacă va mai continua la Real Madrid şi din sezonul viitor, pentru ca o lună mai târziu să fie transferat de Juventus Torino, pentru 117 milioane de euro.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare