Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză IMENSĂ. Cristiano Ronaldo semnează cu un club GIGANT din Europa. Salariul FABULOS primit de starul portughez

Surpriză IMENSĂ. Cristiano Ronaldo semnează cu un club GIGANT din Europa. Salariul FABULOS primit de starul portughez
Comentarii

Paris Saint-Germain l-a contactat pe Cristiano Ronaldo, care doreşte să se despartă în această vară de Juventus Torino, la care evoluează din 2018, anunţă cotidianul sportiv spaniol AS.

Publicaţia madrilenă precizează că "PSG a iniţiat contactele cu anturajul atacantului, pentru ca acesta să joace în sezonul următor la Paris, o mişcare pe care Cristiano o vede cu ochi buni".

Preşedintele clubului francez, Nasser Al-Khelaifi, "vede în cvintuplul câştigător al Balonului de Aur vedeta care, împreună cu Neymar, poate câştiga Liga Campionilor", mai scrie AS.

Brazilianul Neymar a inflamat la rândul său zvonurile privind posibilul transfer al portughezului pe Parc des Princes, după ce a declarat: "Vreau să joc alături de Cristiano Ronaldo. Am jucat deja alături de mari jucători precum Messi şi Mbappe. Însă nu am mai jucat până acum împreună cu Cristiano Ronaldo".

Cristiano Ronaldo se grăbeşte să-şi găsească o nouă echipă după ce Juventus Torino l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Massimiliano Allegri, care nu îl include pe portughez în planurile sale pentru sezonul viitor.

Salariul uriaş al atacantului, de circa 30 milioane euro pe an, este un alt motiv pentru care oficialii clubului torinez nu s-ar opune plecării lui Cristiano Ronaldo cu un an înainte de expirarea contractului său cu "Bătrâna Doamnă", conform presei italiene.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare