Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă! Dorit de toţi granzii, Koulibaly poate alege o destinaţie neaşteptată din Premier League: ce club îl vrea

Surpriză imensă! Dorit de toţi granzii, Koulibaly poate alege o destinaţie neaşteptată din Premier League: ce club îl vrea

Serie A

Comentarii

Kalidou Koulibaly (28 de ani), fundaşul central al lui Napoli, poate alege o destinaţie surpriză în ceea ce priveşte viitoarea echipă. Apărătorul senegalez e dorit de mai multe cluburi de top din Premier League, dar poate alege să se transfere la o echipă de mijlocul clasamentului. West Ham a intrat surprinzător în cursa pentru semnătura omului pe care Aurelio De Laurentiis, patronul napoletanilor, a pus mare preţ.

Cele două rivale din Manchester, Chelsea sau Arsenal îl au pe listă pe Koulibaly, iar West Ham poate produce surpriza şi să-l transfere pe fundaş, dacă satisface pretenţiile financiare ale patronului lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, care cere nu mai puţin de 80 de milioane de euro pentru a-i permite omului său de bază să plece de pe San Paolo.

Sunday Express scrie că West Ham a intrat în cursa pentru Kalidou Koulibaly, care mai are trei ani şi jumătate din contractul actual cu Napoli. Fabian Balbuena, Angelo Ogbonna, Issa Diop şi Winston Ried sunt opţiunle pe care antrenorul David Moyes le are pe postul de fundaş central, ceea ce înseamnă că aducerea lui Koulibaly ar fi un plus uriaş pentru echipa din Londra.

Manchester City îl vrea şi ea pe Kalidou Koulibaly, după ce l-a pierdut pe Vincent Komapny, iar Laporte s-a accidentat. Manchester United l-a vrut şi ea pe fundaş, vara trecută, când a ieşit din cursă după ce Napoli a cerut aproximativ 100 de milioane de euro în schimbul serviciilor lui Koulibaly. Chelsea e o admiratoare mai veche a apărătorului senegalez, iar Mourinho l-ar vrea şi el pe Koulibaly la Tottenham.



Napoli l-a cumpărat pe Koulibaly de la Genk în 2014, pentru 7,75 milioane de euro, iar acum îl poate vinde cu 80 de milioane de euro. De la transferul pe San Paolo, fundaşul a strâns 232 de meciuri, a marcat de zece ori şi a livrat cinci pase de gol.

Afla mai multe despre: kalidou koulibalywest ham 

viewscnt
Articole similare