Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă după venirea lui Solari! Jucătorul format de Barcelona pus de Real pe lista de cumpărături

Surpriză imensă după venirea lui Solari! Jucătorul format de Barcelona pus de Real pe lista de cumpărături

Real Madrid

Comentarii

E sezonul schimbărilor pentru Real Madrid, iar gruparea blanco pregăteşte mai multe mutări pentru a-şi salva sezonul început dezastruos sub conducerea lui Lopetegui.

Fostul selecţioner al Spaniei a fost demis după umilinţa din El Clasico, iar pe banca a fost adus Santiago Solari, ca interimar.

Dincolo de problema antrenorului, pe care "albii" speră să o rezolve cel mai târziu în ianuarie, Real se află şi în căutare de jucători, iar printre ţinte a apărut şi un nume surpriză.

Emisiunea TV El Chiringuito anunţă că Real intenţionează să-l transfere pe Marc Bartra, un jucător format de marea rivală Barcelona, care în prezent joacă la Betis.



În vârstă de 27 de ani, Bartra a fost legitimat la Barcelona de când avea 11 ani, iar în 2010 a fost promovat la echipa de seniori, unde a stat până în 2016. Apoi s-a transferat în Germania, la Borrusia Dortmund, iar din ianuarie 2018 a revenit în Spania, la Betis.

Conform sursei citate, pe lângă Bartra, Real îl urmăreşte şi pe francezul Benjamin Pavard, de la Stuttgart, care în vară a devenit campion mondial.

Afla mai multe despre: solaribarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare