Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ imensă în fotbalul românesc. Marica şi Năstase vor să dea lovitura şi îşi fac echipă. Investiţii masive în Bucureşti

SURPRIZĂ imensă în fotbalul românesc. Marica şi Năstase vor să dea lovitura şi îşi fac echipă. Investiţii masive în Bucureştigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Ciprian Marica nu renunţă şi continuă să investească în sportul românesc. După ce a preluat-o pe Farul Constanţa, pe care o conduce din 2018, fostul atacant lucrează intens la renaşterea unei baze uriaşe din Bucureşti.

Ciprian Marica se implică serios în dezvoltarea sportului românesc, iar acum fostul atacant investeşte alături de Ilie Năstase într-un nou proiect grandios. Cei doi ridică o academie de fotbal la cele mai înalte standarde pe terenul bazei sportive "Voinţa", proprietate care îi aparţine fostului mare tenismen.

"Reconstruim această bază sportivă. În acest moment, nu vă pot spune costul total al lucrărilor, nici data la care acestea vor fi finalizate. De multe ori, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, aşa că nu are sens să vorbim despre astfel de lucruri. În acest moment, nici măcar numele pe care îl va purta academia nu l-am stabilit.

Dar vă pot spune că, în această afacere, Ilie Năstase este partenerul meu! Avem o relaţie foarte bună, ca de la partener la partener, a declarat Ciprian Marica pentru spynews.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ilie nastaseciprian marica 

viewscnt
Articole similare