Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză imensă în Liga I. Budescu nu mai merge la FCSB şi semnează cu un alt club de tradiţie. Lovitură în plin pentru Gigi Becali

Surpriză imensă în Liga I. Budescu nu mai merge la FCSB şi semnează cu un alt club de tradiţie. Lovitură în plin pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat turul sezonului regulat pe primul loc în Liga I, iar prima etapă din 2021 n-a produs schimbări în clasament. Pentru ca roş-albaştrii să nu mai rateze titlul, Gigi Becali este pregătit să investească serios în această iarnă, însă principala sa ţintă, Constantin Budescu, este pe cale de a fi întors din drumul către FCSB.

Şase ani au trecut de la ultimul titlu cucerit de FCSB în Liga I. Constantin Gâlcă era atunci antrenorul echipei, însă cele trei trofee cucerite pe plan intern n-au fost de ajuns antrenorului să-şi salveze postul în faţa lui Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor l-a înlocuit pe Gâlcă, iar Mirel Rădoi a preluat echipa. Nici actualul selecţioner al primei reprezentative, nici Laurenţiu Reghecampf, Mihai Teja sau Nicolae Dică n-au mai putut să-i aducă titlul lui Gigi Becali, iar Astra Giurgiu, FC Viitorul şi CFR Cluj au câştigat campionatul în ultimele cinci sezoane.

Acum, FCSB a încheiat turul sezonului regulat pe primul loc şi a devenit principala favorită în lupta pentru titlu. Roş-albaştrii au un punct peste Universitatea Craiova, care are şi un meci mai mult disputat, şi sunt la trei lungimi în faţa campioanei ultimelor trei sezoane, CFR Cluj. Pentru a fi sigur că echipa sa câştigă lupta pentru campionat, Gigi Becali e pregătit să investească serios în această iarnă.

Surpriză imensă în Liga I. Budescu nu mai merge la FCSB şi semnează cu un alt club de tradiţie. Lovitură în plin pentru Gigi Becali

FCSB a bătut deja palma cu Risto Radunovic, adus de la Astra Giurgiu cu 400 de mii de euro, şi negociază intens şi aducerea lui Dumitru Cardoso, de la Gaz Metan Mediaş, care poate veni la schimb cu Sergiu Buş. Însă marea problemă a lui Gigi Becali poate fi reprezentată de transferul lui Constantin Budescu. Mijlocaşul Astrei a recunoscut, la Telekom Sport, că este interesat de o revenire la FCSB, însă patronul roş-albaştrilor ar trebui să plătească 900 de mii de euro pentru a-l aduce pe fotbalist de la giurgiuveni în această iarnă.

Astfel, Becali a decis să îl ia gratis pe Budescu, în vara acestui an, când fotbalistul îşi va încheia contractul cu Astra. Însă din nou planurile latifundiarului din Pipera pot fi date peste cap chiar de Ioan Niculae. Conform prosport.ro, patronul giurgiuvenilor i-a făcut o ofertă greu de refuzat lui Constantin Budescu. Un salariu lunar de 20 de mii de euro şi o clauză în contract prin care mijlocaşul de 31 de ani poate pleca oricând, liber de contract, la orice echipă din străinătate.

Budescu nu i-a oferit, momentan, niciun răspuns lui Ioan Niculae, însă dacă nu se vor concretiza negocierile pe care fotbalistul le are cu un club din fotbalul arab, mijlocaşul Astrei va semna prelungirea contractului pe încă trei sezoane cu giurgiuvenii.

viewscnt
Articole similare