Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză imensă în Spania. Real Madrid, în discuţii pentru a-şi disputa meciurile de acasă pe stadionul unei mari rivale

Surpriză imensă în Spania. Real Madrid, în discuţii pentru a-şi disputa meciurile de acasă pe stadionul unei mari rivale
Comentarii

Real Madrid, care nu mai evoluează pe stadionul Santago Bernabeu de mai mult de un an, acesta fiind în renovare, ia în calcul varianta de a juca pe arena rivalei din LaLiga, Atletico, Wanda Metropolitano, informează Marca.

“Cei de la Real Madrid s-au interesat de varianta de a juca pe arena echipei Atletico Madrid, pentru ca la meciuri să poată asista 20.000 – 30.000 de fani, în contextul în care suporterii revin pe stadioane”, notează jurnalul spaniol.

Real Madrid nu a mai jucat pe stadionul Santiago Bernabeu din data de 2 martie 2020. Arena pe care a jucat până acum pe perioada renovării stadionului Santiago Bernabeu, Alfredo Di Stefano, are o capacitate mică, iar madrilenii vor ca la meciuri să fie prezenţi mai mulţi spectatori.

Relaţiile cordiale dintre cele două cluburi au făcut ca oficialii grupării Atletico Madrid să afirme în trecut că sunt pregătiţi să permită ca Wanda Metropolitano să găzduiască meciurile de acasă ale Realului pe perioada renovării arenei Santiano Bernabeu, menţionează Marca.

Indiferent de planurile legate de Wanda Metropolitano, Real Madrid nu se grăbeşte să revină pe Bernabeu. Echipa intenţionează să revină pe propriul stadion în septembrie – octombrie şi le-a cerut oficialilor LaLiga să adapteze calendarul începutului de sezon astfel încât Real Madrid să aibă cât mai multe meciuri în deplasare posibil.

viewscnt
Articole similare
Nuntă după nuntă în tenis! Jucătoarea din România care s-a măritat cu un fost...