Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă la FCSB. Florin Tănase, foarte aproape de un transfer la o altă echipă. Ce club a pus banii pe masă pentru a le lua faţa chinezilor

Surpriză imensă la FCSB. Florin Tănase, foarte aproape de un transfer la o altă echipă. Ce club a pus banii pe masă pentru a le lua faţa chinezilor

FCSB

Comentarii

FCSB a jucat deja primul meci fără Florin Tănase, căpitanul roş-albaştrilor urmând să părăsească echipa. Deşi s-a discutat intens despre un eventual transfer în China, fotbalistul are şanse importante să ajungă acum în Golf.

Florin Tănase pleacă sigur de la FCSB. De altfel, căpitanul roş-albaştrilor nici n-a jucat în meciul câştigat de vicecampioana României, scor 4-2, în faţa georgienilor de la Saburtalo Tbilisi, la jumătatea acestei săptămâni.

Deşi fotbalistul era sigur de un transfer în China, la Shanghai Port, acum lucrurile s-au schimbat în totalitate. Conform gsp.ro, Florin Tănase este dorit insistent de Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite, iar marele avantaj al arabilor este că vor să achite clauza de reziliere a fotbalistului într-o singură tranşă.

În schimb, chinezii de la Shanghai Port plătesc cele trei milioane de euro în două tranşe, iar salariul din Golf poate fi şi mult mai mare. Astfel, decizia îi aparţine acum lui Florin Tănase, care are de ales între un transfer în China şi unul în Emiratele Arabe Unite, la echipa care a încheiat sezonul trecut pe locul patru în clasamentul intern.

Shanghai Port, echipă al cărui căpitan este Oscar, fostul star al lui Chelsea, ocupă în prezent poziţia a şasea în prima ligă chineză.

În cei şase ani petrecuţi la Bucureşti, Florin Tănase a reuşit să devină golgheterul all-time al echipei, cu 83 de reuşite, şi se află pe locul al patrulea în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe apariţii, cu 227, doar în urma lui Adi Popa (230), Cristi Tănase (230) şi Bănel Nicoliţă (263).

 

Afla mai multe despre: florin tanase 

viewscnt
Articole similare