Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă pe piaţa transferurilor. Emmanuel Culio semnează cu o nouă echipă, după plecarea de la CFR Cluj

Surpriză imensă pe piaţa transferurilor. Emmanuel Culio semnează cu o nouă echipă, după plecarea de la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Şapte zile au mai rămas până când Quilmes, echipă din liga a doua argentiniană, îşi va relua pregătirile, iar oficialii clubului au început negocierile pentru a întări echipa pentru partea a doua a sezonului.

Conform site-ului perspectivasur.com, unul dintre jucătorii doriţi de Quilmes în această perioadă este chiar Emmanuel Culio. Mijlocaşul central de 36 de ani este dorit insistent de antrenorul Facundo Sava. Cei doi au fost colegi în sezonul 2006/2017, tot în Argentina, la Racing Club.

Emmanuel Culio şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj, la jumătatea acestei luni, imediat după ce echipa pregătită de Dan Petrescu a obţinut calificarea în 16-imile Europa Leagu, unde va da peste Sevilla.

"Mijlocaşul nostru a luat decizia de a părăsi România din motive personale şi de a se întoarce alături de familia sa în Argentina. În întreaga carieră, Culio n-a petrecut nici măcar o zi departe de soţia şi copiii săi, iar gândul că ar urma să stea în România fără ei l-a făcut să ia această decizie" , scria atunci pe site-ul campioanei României.

În acest moment, Quilmes, echipa care-l doreşte pe Emmanuel Culio, este pe locul 11 în Grupa B a ligii secunde din Argentina, cu doar 16 puncte acumulate în cele 15 etape disputate.

Afla mai multe despre: culiocfr cluj 

viewscnt
Articole similare