Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză IMENSĂ! Un nou transfer confirmat de Becali! Mijlocaşul care se întoarce la FCSB după OPT ani!

Surpriză IMENSĂ! Un nou transfer confirmat de Becali! Mijlocaşul care se întoarce la FCSB după OPT ani! galerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB începe în forţă noul an pe piaţa transferurilor, iar vicecampioana e pe punctul de a perfecta o mutare cu totul şi cu totul surprinzătoare.

UPDATE 12:04 Florentin Matei la Palat! Fotbalistul s-a înţeles cu FCSB şi s-a pozat deja alături de Mihai Stoica, Gigi Becali şi Mihai Teja. Acesta nu a semnat încă înţelegerea cu FCSB, dar totul pare o chestiune de timp în acest moment

Citeşte şi:

Mijlocaşul ofensiv Florentin Matei s-a înţeles cu trupa roş-albastră şi e gata să-şi pună semnătura pe contractul cu echipa unde a mai fost legitimat la începutul carierei, între 2008 şi 2011.


Gigi Becali a confrimat înţelegerea cu Florentin Matei, jucător pe care a mai vrut să-l readucă în urmă cu şase luni, după o perioadă bună a mijlocaşului în tricoul Astrei.

În vârstă de 25 de ani, Matei a mai evoluat de-a lungul carierei la Urziceni, Volyn Luţk (Ucraina), Rijeka (Croaţia) şi la Ittihad Kalba (Emiratele Arabe Unite), grupare de care s-a despărţit în urmă cu două luni. Între 2011 şi 2013, Matei a fost legitimat la Cesena, în Italia, dar nu a făcut parte din lotul echipei de seniori.

La Ittihad Kalba, Matei a bifat doar patru apariţii, dar a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.2 milioane de euro, Matei a jucat ultima dată în Liga 1 la Astra Giurgiu, formaţie pentru care în 14 meciuri a marcat de 4 ori.

Jucătorul crescut de FCSB a impresionat în campionatul Croaţiei, acolo unde a evoluat constant pentru Rijeka şi a marcat de 7 ori în 52 de meciuri. În Croaţia, Matei a pus mâna şi pe singurele trofee din cariera sa: campionatul şi Cupa Croaţiei în 2016-2017. Până să ajungă la Rijeka, Matei jucase foarte bine şi în Ucraina pentru Volyn Luţk, formaţie pentru care a înscris de 12 ori.

A plecat cu scandal de la FCSB
Considerat o mare speranţă la începutul carierei, Florentin Matei s-a despărţit de FCSB în 2011, cu scandal. Atunci, Becali se declara convins că mijlocaşul nu are nicio şansă să se impună în fotbalul de top, având carenţe din punct de vedere fizic. Şi jucătorul se declara "eliberat" după ce îşi rezilia contractul cu trupa roş-albastră, considerând cu nu a primit suficiente şanse.

"Hai să vedem dacă l-am scăpat prea uşor pe Florentin Matei. Când l-am luat pe Matei am zis că o să ajungă mare jucător, îi dădeam 35.000 de euro pe lună. Dacă ăsta ajunge fotbalist, eu îmi tai capul.

Nu s-a născut fotbalist, el s-a născut să jongleze mingea. Eu l-am văzut pe Matei, l-a băgat Stoichiţă un meci, două să-l vedem. Hagi, la 16 ani, era super fotbalist. Dar, hai, nu Hagi, că Hagi era geniu, gândiţi-vă la altul" , declara Becali în 2011.

”Da, este adevărat! Am terminat definitiv cu Steaua! Nu-mi pare rău că am plecat de la această echipă. Bine că am scăpat de acolo. În România nu voi mai juca la nicio echipă. Asta e clar! Sunt dezamăgit de tot ce am păţit la Steaua. Mihai Stoica nici nu cred că ştie că mi-am reziliat contractul cu această echipă. Voi pleca să joc în străinătate", spunea Florentin Matei după despărţirea de FCSB.
 

Afla mai multe despre: florentin mateifcsbbecalitransfer 

viewscnt
Articole similare