Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă! Unde ajunge Sturridge după ce a jucat pentru City, Chelsea şi Liverpool

Surpriză imensă! Unde ajunge Sturridge după ce a jucat pentru City, Chelsea şi Liverpool

Premier League

Comentarii

Internaţionalul englez Daniel Sturridge este pe punctul de a se despărţi de Liverpool, echipă unde a jucat doar episodic în ultimele două sezoane.

Apropierea CM 2018 îl face pe atacantul de 28 de ori să forţeze despărţirea de formaţia de pe Merseyside, în speranţa ca va juca meci de meci la viitoarea echipă şi va face parte din lotul Angliei pentru turneul final din Rusia.

Presa din Anglia anunţă că Sturridge s-a înţeles deja cu WBA şi mai trebuie să treacă doar vizita medicală pentru ca mutarea să se oficializeze. Atacantul va ajunge la WBA sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

Format la Manchester City, Sturridge a jucat pentru "cetăţeni" până în 2009, când a fost transferat de Chelsea. În 2013, Sturridge a semnat cu Liverpool şi a avut parte de un sezon 2013-2014, când a marcat 21 de goluri în Premier League şi a terminat pe locul doi în clasamentul golgheterilor.



Ultimele sezoane au fost dificile pentru Sturridge, care a fost scos din joc des de accidentări, iar în mandatul lui Jurgen Klopp şi-a pierdut locul de titular.

De Sturridge mai sunt interesate Newcastle, Sevilla şi Inter.

Afla mai multe despre: sturridgewbaliverpooltransfer 

viewscnt
Articole similare