Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă! Vine Mourinho în România? FOTO | Specialul, surprins aseară în tribune! Ce jucători urmăreşte pentru United

Surpriză imensă! Vine Mourinho în România? FOTO | Specialul, surprins aseară în tribune! Ce jucători urmăreşte pentru United

Echipa națională

Comentarii

Portughezul Jose Mourinho a fost surprins aseară în tribune la partida Muntenegru - Serbia, scor 0-2, din Liga Naţiunilor, pentru a urmări la lucru doi jucători în vederea unui transfer la Manchester United.

Ţintele lui Mourinho sunt din naţionala Serbiei, aşa că nu ar fi exclus ca tehnicianul "diavolilor" să vină şi în România pentru meciul de duminică, acesta fiind în relaţii foarte bune cu familia Becali.

Mourinho a urmărit partida de la Podgorica alături de fostul mare atacant Pedrag Mijatovic şi, conform cotidianului spaniol Marca, a avut două ţinte precise.

Este vorba de fundaşul Nikola Milenkovic (21 de ani), de la Fiorentina, care a fost integralist, dar şi de vedeta lui Lazio, Sergej Milinkovic-Savic.



Milinkovic-Savic a intrat pe teren pentru ultimele 11 minute, însă la Bucureşti va fi foarte probabil titular. Lazio cere nu mai puţin de 150 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 23 de ani aflat în ultimii ani pe radarul marilor echipe ale Europei.

Muntenegru şi Serbia sunt adversarele României din Grupa 4 a Ligii C din Liga Naţiunilor. Serbia conduce grupa după trei partide, cu 7 puncte, în timp ce România ocupă locul 2, cu 5 puncte.

Afla mai multe despre: mourinhoserbiamuntenegru 

viewscnt
Articole similare