Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în Anglia! George Puşcaş poate să o părăsească pe Reading, deşi englezii nu îşi doreau să se despartă curând de el. Ce a declanşat tot

Surpriză în Anglia! George Puşcaş poate să o părăsească pe Reading, deşi englezii nu îşi doreau să se despartă curând de el. Ce a declanşat tot

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş poate pleca de la Reading, în perioada următoare, deşi conducerea clubului nu este încântată de un astfel de scenariu.

Internaţionalul român, care s-a numărat printre cei mai buni jucători ai echipei în sezonul trecut, este foarte aproape să fie cedat de conducerea englezilor. Şi nu pentru că Reading ar fi primit o ofertă foarte bună pentru vârful României.

Site-ul britanic footballleagueworld.co.uk scrie că Reading vrea să îl vândă pe George Puşcaş din cauza problemelor financiare provocate de pandemia de coronavirus. Liam Moore şi Yakou Meite se află în aceeaşi situaţie, conform sursei citate.

"Sunt îngrijorat, deoarece s-a investit foarte mult în jucători, iar acest lucru a cauzat o problemă, prin modul în care respectăm regulile pentru profit şi sustenabilitatea, iar singura cale de a ne redresa este vânzarea de jucători. Patronul a investit sume apreciabile, a insistat să aducă anumiţi jucători, i-a susţinut, însă acum este nevoie de o schimbare.", spunea directorul executiv al clubului, Nigel Howe, cu aproximativ două luni în urmă.

George Puşcaş a reuşit să înscrie 14 goluri şi să le ofere colegilor săi de la Reading trei pase de gol, în 42 de meciuri, în toate competiţiile. 4,8 milioane de euro este cota de piaţă a vârfului român, în vârstă de 24 de ani, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

5 goluri în 11 selecţii a reuşit să dea Puşcaş în tricoul naţionalei României.

Afla mai multe despre: george puscasreading fc 

viewscnt
Articole similare